Home
homepage

Slippers uit, shorts in de kast. De zomer is voorbij. En hoewel we in de vakantie ook een héle fijne versie van onszelf zijn geweest, gaan we er nu echt helemaal voor. Je mag weer aanpakken op kantoor!


Zetje nodig? Wij helpen je aan- en uitpakken!

Pak Aan Campagne, overshirt met coltrui en sneakers

Aanpakken doen we samen. In stijl:

  • Trek iets aan waar je je lekker in voelt.

  • Ga voor de stretch-variant van jouw chino, overhemd of colbert.

  • Kies nette schoenen. Met gesp, veters of juist een nette, effen sneaker.

  • Draag lagen zodat je in 1x van casual naar zakelijk kan. Bijvoorbeeld een nette trui of polo met lange mouwen onder je colbert.

Laat je inspireren
Trouwen best man

No stress..

Trouwen met je grote liefde? Je kan het aan!

Want gelukkig denkt jouw getuige aan alles, dáár kan je op rekenen! Van de ringen bij zich dragen en de geloften met je oefenen tot zorgen dat jouw schoenen glimmen als nooit tevoren. Hij doet er alles aan om te zorgen dat jij straalt naast jouw aanstaande. Zo kan jij op de grote dag de beste versie van jezelf zijn.

Laat dat nou nét onze expertise zijn. Wij zijn ook je best man! Wij zorgen ervoor dat jij in één keer klaar bent voor je trouwdag. Met inspiratie voor jouw trouwpak – of het nu een driedelig ensemble is of een meer casual mix & match trouwoutfit.

Download het handboek
Maatwerk Pak Aan

Tot de laatste steek

Persoonlijk maatwerk met een verhaal.

Een pak op maat is iets unieks. Met het "Dutch Dandies Design your own" programma is namelijk alles mogelijk. Bij ons heb je de vrijheid om samen met de gespecialiseerde modeadviseurs je eigen maatpak, -colbert of -pantalon samen te stellen. Wij zijn er om persoonlijk maatwerk te leveren met een verhaal.

Ook kies je zelf de pasvorm, de stof, de kleur, de voering en meer. Uiteraard word je hierbij ondersteund door onze gespecialiseerde maatwerkadviseurs. Heb jij interesse? Maak dan snel een afspraak in de winkel bij jou in de buurt!

Momenteel bieden wij maatwerk aan in de filialen Doesburg, Alkmaar, Goes, Nieuwegein, Voorburg, Rosmalen en Sluis.

Maak een asfpraak