Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Gelegenheden
Gala outfit

Ondanks de vaak voor de hand liggende dresscode van een gala kan het nog een hele uitdaging zijn om de juiste outfit te kiezen. Is het een white tie, black tie of ander feestelijk thema? Wij helpen jou bij het maken van de juiste keuze. Zo val jij zeker op tijdens dit belangrijke event!


Model met blauw business pak

Gala kleding voor hem

Het gala is dé speciale gelegenheid wat vraagt om een bijzondere outfit. Maar naast vreugde roept dit vaak ook de nodige vraagtekens op. Want wat trek je aan? Voor de meeste mannen is het gebruikelijk om een driedelig pak of smoking te dragen, bijvoorbeeld bij de dresscode black tie. Om je goed op weg te helpen zetten wij de beste tips & tricks voor je op een rij. Zo ben je altijd verzekerd van een verpletterende gala outfit.

Shop jouw outfit hier
Bruidegom met blauwe Dutch Dandies trouwpak

Voor een geslaagde gala avond

Tips & Inspiratie

  • Schoolgala? Met een corsage op de borst maak jij die verpletterende indruk.

  • Een zwart pak is de meest gekozen kleur, maar ga eens voor donkerblauw of donkergroen. Net zo chique, maar nét wat verrassender.

  • Zorg ervoor dat je kostuum de perfecte pasvorm heeft voor jouw lichaam. Dit is soms een kleine aanpassing, maar maakt een wereld van verschil.

Shop jouw outfit hier!
Model met zwarte Dutch Dandies smoking

Tijdens het samenstellen van een gala outfit

Do's & Don'ts

  • Bij een smoking draag je geen accessoires, alleen manchetknopen, een vlinderdas en een wit pochet. Let op: je draagt bij een smoking ook géén horloge.

  • Felle kleuren en drukke prints zijn een echte no-go tijdens een gala. Ook in de zomer kiezen we voor donkere, rustige kleuren.

  • Een gala is een van de meest feestelijke dresscodes, het thema vind je vaak terug op de uitnodiging. Maar een ding is zeker: ben vooral níet underdressed

Shop jouw outfit hier!