Accessoires

Vlinderstrikjes

Ga je voor een vlinderdas met een print of kies je voor een zwarte strik in black-tie stijl? Dan ben je bij ons op het goede adres, want wij hebben een ruime keuze aan vlinderdassen voor heren in diverse kleuren en dessins.
Lees meer
Profuomo Strik
39,95
Profuomo Strik
39,95
Dutch Dandies - Strik
49,95
Profuomo Vlinderstrik
39,95
Profuomo Trouwstrik
39,95
Profuomo Vlinderstrik
39,95
Profuomo Vlinderstrik
24,95

Vlinderdas: chique of casual

De vlinderdas is bezig met een ware opmars. Waar deze accessoire in het verleden enkel werd gedragen tijdens gala’s en luxe diners, zie je het item vandaag de dag steeds vaker terug komen in het straatbeeld. De vlinderdas wordt gedragen in plaats van een stropdas of om een casual outfit een eigentijdse uitstraling te geven. Only for Men heeft een ruim aanbod aan heren vlinderdassen in veel verschillende stoffen en kleuren.

Vlinderdassen voor heren komen in vele soorten, kleuren en stoffen. In onze grote collectie vind je onder meer dassen van de merken Profuomo en Dutch Dandies.

Bij ons kun je terecht voor de klassieke zijde vlinderdassen maar ook voor hippe knitted strikken. Voor effen strikken, maar ook met multicolor prints. Zo hebben we altijd de juiste vlinderdas voor bij je pak of kostuum! Deze moderne accessoire is uiteraard geschikt om te dragen bij een pak. Voor een extra detail kunt je ervoor kiezen om een bijpassend pochet te dragen in de borstzak van je colbert. De pochet mag matchen met de strik, maar hoeft niet in dezelfde kleurtint te zijn. Het juist mooier als deze accessoires afwijken van elkaar. Bij een donkerblauwe heren vlinderdas kun je bijvoorbeeld een lichtblauwe of witte pochet dragen. Naast speciale gelegenheden kan de vlinderdas ook goed op een casual manier gedragen worden. Combineer de accessoire dan met een mooie jeans en slim fit overhemd.

Op de webshop van Only for Men vind je een breed aanbod aan heren vlinderdassen online. Hier kun je eenvoudig vlinderdassen kopen. Natuurlijk ben je ook welkom in één van onze winkels waar we je graag helpen met uitzoeken. Je nieuwe vlinderdas koop je dus bij Only for Men! Maar als je toch niet kunt slagen, is misschien een stropdas wel iets voor jou? Bekijk ook onze accessoires outlet en shop voordelig je nieuwe items!