Home

Profuomo

De stijl van Profuomo is een mix van klassiek en modern. Zo ontstaat er een stijlvolle collectie van hoge kwaliteit met aandacht voor het ontwerp- en productieproces. Welke bestaat uit overhemden, colberts, broeken, hoogstaand knitwear , jassen en bijbehorende accessoires voor heren. Oftewel het complete plaatje!

Lees meer
Profuomo Polo KM
89,95 71,95
Profuomo Short
89,95 71,95
Profuomo Short
89,95 71,95
Profuomo Short
89,95 71,95
Profuomo Short
89,95 71,95
Profuomo Short
89,95 71,95
Profuomo Stropdas
59,95
Profuomo Off-white wedding Overhemd LM
129,95 64,95
Profuomo Japanese Knitted Overhemd LM
129,95 103,95
Profuomo Originale Overhemd LM
89,95
Profuomo T-shirt KM
79,95
Profuomo T-shirt KM
79,95
Profuomo T-shirt KM
79,95
Profuomo Stropdas
29,95
Profuomo Polo KM
89,95
Profuomo Polo KM
89,95 71,95
Profuomo Polo KM
89,95 71,95
Profuomo Polo KM
99,95 79,95
Profuomo Polo KM
99,95 79,95
Profuomo Polo KM
99,95 79,95
Profuomo Polo LM
129,95 103,95
Profuomo Polo LM
129,95 103,95
Profuomo Polo LM
129,95 103,95
Profuomo Polo KM
109,95 87,95

Profuomo bij Only for Men

Verschijn elke dag goed gekleed met de herenkleding en accessoires van Profuomo. Ontdek het stijlvolle assortiment dat bestaat uit truien, vesten, T-shirts, broeken, accessoires en meer. Allemaal items met vooruitstrevende designs en een moderne pasvorm, waarbij veel aandacht is besteed aan de details van de kledingstukken. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan de kwaliteit en afwerking van de items. Alle producten worden bovendien zoveel mogelijk geproduceerd op een duurzame en milieuvriendelijke wijze die ook sociaal- en ethisch verantwoordelijk is.

Ontdek de Profuomo heren collectie

Profuomo is een Nederlands merk dat de laatste jaren ontzettend gegroeid is. Als je de Profuomo herenkleding bekijkt zie je direct dat het gaat om items waarmee je je stijlvol kunt kleden; er is rekening gehouden met de kleinste details. De kledingstukken van Profuomo voor heren zijn populair vanwege het gebruik van zachte stoffen en mooie pasvormen. Bij de Profuomo vesten, truien en overhemden wordt er bijvoorbeeld voornamelijk gekozen voor prachtige Italiaanse stoffen van perfecte kwaliteit.

Profuomo: van toen tot nu

Het label bestaat al sinds 1934 en is een onderdeel van het familiebedrijf Micro Fashion. Micro Fashion is opgericht in 1934 door Heinz Michaelis. Heinz Michaelis was kleermaker van beroep en wilde kwaliteitskleding ontwikkelen waarbij er volledige aandacht werd besteed aan het design van de kleding. Hij wilde bovendien ook dat de volle aandacht besteed werd aan elke stap in het productieproces. Heinz startte een atelier in Rotterdam en richtte zijn aandacht voornamelijk op het maken van dassen. Dat bleek een groot succes te zijn, omdat de dassen van Heinz betaalbaar waren, maar desondanks toch van uitstekende kwaliteit.

Het bedrijf werd in 1977 overgenomen door de schoonzoon van Michaelis: Jan Brandsma. Het assortiment met uitgebreid en doorstond een enorme groei. In 1985 werd het merk Profuomo gelanceerd; een merk met kledingstukken voor verschillende gelegenheden die gedragen worden door de modebewuste man.

Profuomo vesten, truien en overhemden

De Profuomo herenkleding bestaat uit een breed assortiment met diverse vesten, truien en overhemden. Het aanbod varieert van items die je casual kunt dragen op je vrije dag tot stijlvolle kledingstukken die je aantrekt naar je werk of een bijzondere gelegenheid. Voor bijzondere gelegenheden verkoopt het merk bijvoorbeeld ook stijlvolle kostuums en colberts. Bekijk eens de prachtige Profuomo overhemden en merk ook eens alle details op die bij deze kledingstukken zichtbaar zijn. Overal is aan gedacht en aandacht aan besteedt. Dat zie je en dat voel je.

Ook de Profuomo accessoires ontbreken niet

Behalve truien, vesten, overhemden zou de collectie met Profuomo herenkleding natuurlijk niet compleet zijn zonder jassen, broeken, T-shirts en poloshirts. Daarnaast hebben we nog een breed aanbod met diverse Profuomo accessoires. Je kunt hier onder andere terecht voor casual en geklede riemen. Deze maken je kledingstijl nog completer.

Natuurlijk kun je bij ons ook bretels en manchetknopen kopen. De dassen van Heinz Michaelis waren een groot succes en hebben voor een enorme groei van het label gezorgd. Daarom verkopen we van dit merk uiteraard ook stropdassen in uiteenlopende kleuren en met diverse prints. Nog steeds van uitstekende kwaliteit en betaalbaar!

Shop Profuomo online of in één van onze winkels

Behalve het aanbod met stijlvolle kledingstukken en accessoires van de nieuwste collecties verkopen we ook nog een aantal items van oudere collecties in de Profuomo outlet. Bekijk het uitgebreide assortiment online en profiteer van snelle verzending.

Liever eerst passen? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels. Heb je een bijzondere gelegenheid en wil je persoonlijk stijladvies? Of wil je weten wat je het beste kunt aantrekken als je begint bij je nieuwe baan? Plan dan hier je winkelbezoek en laat je helpen door onze specialisten uit één van onze winkels.