Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Diensten
Model in business pak

Met onze jarenlange ervaring in de modebranche, staan we niet alleen klaar voor je persoonlijke vrijetijdskleding of zakelijke pakken. Ook voor representatieve casual werkkleding, business bedrijfskleding en beurskleding kan je bij ons terecht. Altijd geheel passend bij de identiteit van jouw bedrijf, voor zowel heren als dames.


USPS bedrijfskleding Only for Men
USPS bedrijfskleding Only for Men
Medewerker Only for Men Almere

Business bedrijfskleding

Representatieve bedrijfskleding met een goede pasvorm zorgt voor zelfverzekerde medewerkers en versterkt tegelijkertijd het imago en identiteit van jouw onderneming. Wij bieden een ruime selectie aan business bedrijfskleding, gericht op pakken, overhemden en colberts. Kies bijvoorbeeld voor een overhemd of pak met bedrijfslogo.

Kies uit representatieve bedrijfskleding van diverse topmerken of stel je eigen collectie samen. Wij zijn ervaren in het leveren van businesskleding aan o.a. overheidsinstellingen, scholen en beveiligingsbedrijven.

Maatwerk bespreken in een OFM winkel

Maatpakken

Een pak op maat voor jouw personeel? Dat kan! Ons maatwerkprogramma is uiterst geschikt voor het personaliseren van pakken naar de perfecte pasvorm en stijl van de organisatie. Maatwerk bedrijfskleding is verkrijgbaar per stuk of in grote oplagen. Voor zowel heren als dames. De maatpakken worden binnen 5 weken geleverd.

Verschillende soorten bedrijfskleding

Casual bedrijfskleding

Met herkenbare en goed passende T-shirts, overhemden, polo’s, truien of jassen maak jij direct een representatieve indruk met jouw bedrijf en versterk je het teamgevoel. Ook kan je geschikte beurskleding samenstellen met de casual bedrijfskledingcollectie. Denk bijvoorbeeld aan een polo met het bedrijfslogo in combinatie met een nette chino. Keuze uit diverse topmerken zoals Scotch & Soda, Hugo Boss en Tommy Hilfiger.

Hapjes tijdens een event in een OFM winkel

Horecakleding

Zeker in bars, hotels en restaurants is het belangrijk dat je medewerkers herkenbaar en representatief gekleed zijn. Zij stralen immers de sfeer uit die je met je horecagelegenheid wil uitdragen. Hippe restaurants kiezen bijvoorbeeld voor leren schorten of denim. Of staal je liever pure klasse uit met bijvoorbeeld een klassiek overhemd.

Hoe gaan we te werk?

Medewerker in winkel Woerden

Let's work together

Samenwerken is belangrijk in de zakenwereld. Daarom houdt ons werk niet op bij het leveren van bedrijfskleding. Omdat wij samenwerken met zakenrelaties erg belangrijk vinden, organiseren wij met onze partners ook vaak een netwerk- of personeelsavond op maat. Met een bijzonder inspirerende insteek, korting op de collectie en in één van onze winkels bij jou in de buurt.

Cadeaukaarten

Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een (eindejaars)bonus of kerstpakket uit te keren in de vorm van een cadeaukaart. Vraag naar de mogelijkheden.

Incentives

Spaaracties organiseren voor je bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden. Laat jouw personeel of klanten sparen en beloon ze met shoptegoed bij OFM.

Meer informatie of een afspraak maken met onze bedrijfskledingspecialisten?

Maak een afspraak