Herenkleding

T-shirts en poloshirts

Van ontmoetingen met vrienden, sportactiviteiten, werkvergaderingen tot gewoon even de deur uit: OFM. heeft heren T-shirts en heren poloshirts voor elke gelegenheid. Op onze website vindt u precies wat u nodig hebt in ons uitgebreide mannen kleding assortiment.

Lees meer
PME Legend T-shirt KM
49,99
PME Legend T-shirt KM
49,99
PME Legend T-shirt KM
49,99
PME Legend T-shirt KM
49,99
PME Legend Polo KM
69,99
State of Art Polo KM
79,95 55,95
State of Art Polo KM
79,95 63,95
Tommy Hilfiger Menswear T-shirt KM
79,90 55,95
Cast Iron Polo KM
69,99
Cast Iron T-shirt KM
44,99
Cast Iron Polo KM
69,99
PME Legend Polo KM
69,99 55,95
PME Legend Polo KM
59,99
PME Legend T-shirt KM
39,99
PME Legend Polo KM
59,99
PME Legend T-shirt KM
39,99
PME Legend T-shirt KM
44,99
PME Legend Polo KM
59,99
Vanguard T-shirt KM
39,99
Vanguard T-shirt KM
49,99
Vanguard Polo KM
79,99
Vanguard Polo KM
79,99
Vanguard Polo KM
69,99
Vanguard Polo KM
79,99

Het verschil tussen heren T-shirts en heren poloshirts

Een T-shirt heeft meestal een ronde hals en wordt gefabriceerd van geweven katoen. Een polo heeft echter een opstaande kraag met een knoopsluiting en wordt gemaakt van gebreid katoen. T-shirts zijn het beste geschikt voor een sportoutfit, om even boodschappen te doen of bij informele ontmoetingen. Poloshirts daarentegen worden vaker gekozen voor meer formele gelegenheden zoals vergaderingen, beurzen of paardensportevenementen.

Stijladviezen

Heren T-shirts kunt u op allerlei verschillende manieren combineren om een casual look te creëren. Zo kunt u een heren T-shirt combineren op een korte broek, jeans, onder een blazer of onder een trui. Heren poloshirts worden op andere manieren met de rest van de outfit gecombineerd, om een formele look te bereiken. Heren poloshirts worden op een chino gedragen, of onder een nette jas of trui. In de zomer kunnen heren poloshirts echter ook op een korte broek gedragen worden, voor een wat losse, maar toch nette look. Voor leuke zomerontwerpen kunt een kijkje nemen in ons assortiment zomerkleding heren.

De beste heren T-shirts

Twee van de geliefdste merken voor heren T-shirts van hoogwaardige kwaliteit zijn Peuterey en PME Legend. Peuterey is een merk dat geïnspireerd is op de bergkammen van de Mont Blanc, waardoor het zich vooral richt op het combineren van een dynamische levensstijl en een natuurlijke achtergrond: waar hemel en aarde samenkomen. Voor de stoerste en mannelijkste heren kleding heeft PME Legend een groot aanbod aan T-shirts die staan voor vrijheid en avontuur.

Effen polo’s voor mannen

Voor effen poloshirts van hoge kwaliteit heeft Only For Men een aantrekkelijk assortiment van Lyle & Scott en Fred Perry. Lyle & Scott is een favoriet merk uit Schotland dat zich vooral richt op gebreide golfkleding. Het merk bestaat sinds 1874 en heeft, na het winnen van populariteit bij het golfpubliek, zijn assortiment uitgebreid naar een breder publiek. Lyle & Scott ontwerpt voornamelijk voor jonge klanten en klanten van middelbare leeftijd. Het merk Fred Perry werd opgericht door de tennisster Fred Perry en voetballer Tibby Wenger, die samen de eerste zweetband ontworpen. Omdat de zweetband zo populair was in het Verenigd Koninkrijk, ontstond het merk Fred Perry. Het merk staat voor inclusiviteit van culturele subgroepen en heeft hierdoor een zeer kleurrijk en gevarieerd assortiment polo’s. Door het kleurrijke aanbod is Fred Perry een populair merk voor ons aanbod zomerkleding voor heren.

Gestreepte polo’s voor elke dag

Tommy Hilfiger is één van de bekendste internationale modemerken en staat voor een stoere Amerikaanse kledingstijl. Het merk richt zich op het ontwerpen van streetwear van hoogwaardige kwaliteit met een breed assortiment van gewaagde kleuren. Ook Ralph Lauren heeft een grote variëteit aan Amerikaanse stijl polo’s van hoge kwaliteit met een ultiem draagcomfort.

Polo’s met logoprint voor een stoere look

Voor de hoogst kwalitatieve polo’s met logoprint, loopt MA.STRUM voorop in het combineren van vorm en functie van outfits voor mannen. Het merk staat voor aantrekkelijke, praktische outfits van het beste materiaal. C.P. Company, een welbekend Italiaans merk, is ooit begonnen als designer voor militaire uniforms. Tegenwoordig richt C.P. Company zich op een veel breder publiek. C.P. Company kleding wordt nog steeds ontworpen met het oog op functionaliteit, maar het merk maakt tegenwoordig veel gebruik van innovatieve materialen, technieken en designs.

Neemt u gerust een kijk in ons brede assortiment mannen kleding voor de mooiste T-shirts en poloshirts en andere heren kleding van de beste kwaliteit! Bij online bestellingen garanderen wij een snelle levering. Wilt u liever in de winkel passen? Kom dan langs bij één van onze filialen en wij helpen u graag verder.