Home
Over ons

Meer dan mode

Van strak in het pak tot stoere jeans en sneakers. Wij hebben het allemaal in huis en onze modeadviseurs weten je er ook alles over te vertellen. Wij maken het mannen makkelijk om het beste uit hun garderobe te halen – én uit henzelf. Daarom vind je bij ons meer dan kleding, lifestyle en accessoires. Denk aan toffe events en natuurlijk de beste deals.

webshop-award-2023-2024

Retailer of the year 2023-2024

Beste Webshop Herenmode

Na de overwinning van 2022-2023 delen we met trots dat we opnieuw de titel ‘Beste Webshop Herenmode’ voor 2023-2024 hebben verdiend.

We werken er iedere dag hard aan om onze klanten een topervaring te bieden. Zo zorgen we ervoor dat onze webshop overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is, en bieden we een breed assortiment aan modieuze herenkleding, schoenen, accessoires én gadgets.

We gaan door met het verbeteren van onze webshop, zodat we ook in de toekomst de beste keuze blijven voor mannen die op zoek zijn naar mode en inspiratie!

Shopping Awards zilver 2023

Shopping Awards 2023

Zilver in de categorie (mode)warenhuizen

De uitreiking van de Shopping Awards 2023 is achter de rug. Het was dit jaar nóg spannender vanwege de nominatie binnen de categorie (mode)warenhuizen. Een grote titel, waarvan we nu toch met trots kunnen zeggen dat we de zilveren publieksprijs in de wacht hebben gesleept.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons in 1x klaar is om het beste uit zichzelf te halen. Van stijlvolle sneakers en slimme portemonnees tot pakken op maat – en alles er tussenin. En omdat we pas eind vorig jaar onze webshop hierop vernieuwd hebben, voelt dit zilver als een enorme eer voor ons werk.

We gaan er dan ook weer voor de volle 100% tegenaan, om volgend jaar te zeggen: we gaan voor goud!

Webshop Awards 2022 2023

Retailer of the year 2022-2023

Beste Webshop Herenmode

Wij staan voor service en sfeer met een hoofdletter S. In de winkels, maar natuurlijk ook in de webshop. Daarom bouwden wij niet lang geleden een geheel nieuwe webshop. Nog sneller, vol inspiratie en lekker makkelijk te gebruiken.

Omdat ongeveer een derde van onze klanten online shopt, vinden we het belangrijk om het shopgemak en onze persoonlijke aanpak online door te vertalen. Door slimme koppelingen met het klantenbestand, sta jij centraal. Wel zodra je ingelogd bent natuurlijk. Op deze manier maken wij ons op voor de toekomst en wie weet... mogen we ons in 2024 nóg wel een keer Beste Webshop Herenmode noemen. Want voor 2022-2023 zijn we dat al!

Kaart Winkels

Altijd in de buurt

Winkels in heel Nederland

Met 21 winkels zit er altijd een OFM. bij jou in de buurt! Wil je rustig komen passen of ben je op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Wij helpen je onder het genot van een goede kop koffie. Of een wijntje natuurlijk.

Hier vind je ons

In 1x klaar

Belangrijke sollicitatie, nieuwe broek nodig of ga je trouwen? Je kan het aan! Bij ons kies je namelijk uit tientallen topmerken in mode, verzorging en lifestyle. Omdat wij vinden dat shoppen geen gedoe moet zijn, zijn we open wanneer het jou uitkomt en parkeer je vaak om de hoek. In onze winkels kan je jouw nieuwe aanwinsten laten vermaken onder het genot van een biertje. Of breng een bezoek aan een barbier. Zo. Kan jij er weer tegenaan.

PIet Feenstra in de 20 jaar OFM bus

20 jaar in vogelvlucht

Twintig jaar geleden begon ons modeavontuur in Reusel. Inmiddels zijn we een begrip in de mannenmode waar het altijd feest in de tent is.

Bekijk de video
Twee modellen op een terras

Stijlinspiratie

Dagelijks praktische stijltips

Slimme onderhoudstips zodat je jouw favorieten nóg langer aankan? Of ben je juist op zoek naar outfitsinspiraties zonder gedoe? Hebben we voor je.

Ontdek de blog

Ons nóg beter leren kennen?