Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

Mannen voor Mannen Stichting

Wij maken een vuist tegen prostaatkanker. Jij ook?
Wist je dat er ruim 10.000 mannen per jaar prostaatkanker krijgen? Dit zijn er 10.000 teveel. Uiteindelijk overlijden er ruim 2500 mannen aan deze ziekte. Only for Men wil zich hier voor inzetten. Want Only for Men is voor álle mannen van Nederland. 

Mannen voor Mannen Stichting
De Mannen voor Mannen Stichting is een initiatief van mannenmodeketen Only for Men. Only for Men vertegenwoordigt de mannen van Nederland op het gebied van mode, maar wil zich graag breder inzetten. Namelijk ook voor de Mannen van Nederland die zich in een minder positieve positie bevinden. Door samen met het personeel en andere vrijwilligers deel te nemen aan diverse evenementen zoals de Vestingloop in Den Bosch zamelen wij via de Mannen voor Mannen Stichting geld in voor het goede doel.

We gaan geld inzamelen voor het KWF om onderzoeken te steunen, extra voorlichtingen te geven en patiënten te ondersteunen. Door deelname aan diverse events hopen wij dit te realiseren.

Uiteraard kunnen wij dit niet alleen en hebben we ook jouw hulp nodig. Doneer nu, want elke bijdrage telt. Maak samen met ons een vuist tegen prostaatkanker! Je kunt ons steunen door te doneren op NL09ABNA 0612 7465 85 t.n.v. Mannen voor Mannen Stichting.

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen via info@mannenvoormannen.com of bekijk hier de website voor meer informatie en alle evenementen!


U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop