Pakkendeal, 2+2+2 nu voor 499,95. Exclusief in onze winkels! Lees meer

Mode
Dit zijn dé trouwpak trends van 2023

Dit zijn dé trouwpak trends van 2023

Natuurlijk mag je partner in de schijnwerpers staan op jullie grote dag. Maar jij mag er óók uitzien als om door een ringetje te halen – letterlijk 😉. Nog geen idee in welk trouwpak jij in het gangpad op je geliefde wacht? Met deze trouwpakkentrends voor 2023 kan het ja-woord niet meer misgaan.

Dit zijn dé trouwpak trends van 2023

1. Back to basics: traditionele trouwpakken zijn trendy

Hollandsche nuchterheid in trouwland? In 2023 zien we dit zeker terug. Modern in een klassiek jasje maakt namelijk een comeback. Denk aan strak gesneden pakken in klassieke tinten zoals zwart, marineblauw of donkergrijs. Ook diepe groentinten zijn helemaal top. Subtiel, maar met impact door de nette uitstraling. Enneh… ook nog eens lekker praktisch. Want met een meer casual overhemd, draag jij dit trouwpak ook na de trouwdag nog prima. Vergeet dan niet de knoopjes te laten vervangen. Parelmoer staat wat gek voor een zakenmeeting 😉


Strandbruiloft of datum in de zomer?
Dan ga je natuurlijk voor een lichtere kleur én het liefst een pak met linnen of luchtige wolmix.


2. Casual en comfortabel: mix & match trouwkleding

Steeds meer bruiloften worden minder formeel ingestoken. Niks verplichte recepties, we gaan direct na het tekenen voor happy hour om de grote dag te vieren. De trouwkleding mag dan ook prima wat meer casual chic – of persoonlijk natuurlijk. Bijvoorbeeld een mooie chino met een jasje en overhemd. Kan je ook prima na die trouwdag combineren. Dat is nog eens in 1x klaar zijn 👌


Ga voor je casual trouwlook voor luxe materialen of accessoires. Draag een gilet op jullie feest, zodat je altijd nog eruit te pikken bent als bruidegom.


3. Beige en aardetinten staan ieder bruidegom goed

Bruintinten saai? Dát dachten we niet. Of het nu zandkleur is of juist bruin, beige of nude. Voor iedereen is er een aardetint die verrassend goed staat. Of het nu richting een koudere beige-grijstint gaat of juist een warmere bruintint. Ideaal voor een bruiloft in de natuur of op het strand.


Ook maatwerk is dit jaar super populair. Wist je dat wij dit ook aanbieden in de vorm van ‘Dutch Dandies Made to Measure’? Maak vrijblijvend een afspraak om jouw droompak door te spreken.


4. Accessoires zijn belangrijker dan ooit

Je een tikje dandy kleden op je trouwdag is hot. Daar dragen je accessoires aan bij. Denk aan een luxe hoed, prachtig zakhorloge, manchetknopen, bretels of een opvallend pochet. Zeker een klassiek trouwpak krijgt hier een heel ‘eigen’ uitstraling mee.