Klantenservice
cadeaubonnen header banner

Bij OFM. kan je vele Cadeaubonnen online verzilveren.

  • OFM. Cadeaubon.

  • Fashioncheque (alleen Nederland), DE Cadeaukaart, Yourgift, VVV Cadeaukaart (VVV cadeaubon is niet mogelijk).

De volgende cadeaubonnen kan je niet direct bij ons verzilveren, wissel de kaart eerst digitaal om voor een OFM. cadeaubon. Dit kan op de website waarvan jij de cadeaubon bezit:

  • Externe cadeaubonnen: Webshopgiftcard, Ultimate-Giftbox, FashionGiftcard, KaartDirect, Kroon Voucher, Kado+Kaart, Tintelingen Giftcard, Kadonation Cadeaubon, James Keuze Cadeau (De Knegt & Leeflang), Gift&Card, Sterkado Giftcard, Giftomatic Credits.

OFM. Cadeaubon:

De OFM. Cadeaubon kan je verzilveren in onze OFM. winkels en in de online webshop. Bij de OFM. cadeaubon is geen wettelijk limiet van €50 euro per bestelling van toepassing.

De OFM. Cadeaubon heeft 19 cijfers en een security code. Tijdens het plaatsen van de online bestelling, kies je voor de betaalmethode 'giftcards', selecteer de OFM. Cadeaubon waarna je het kaartnummer en de security code kunt invoeren. Mocht het saldo van jouw cadeaubon onvoldoende zijn om de transactie te voltooien, dan kun je de bijbetaling doen via een andere betaalmethode, zoals iDEAL of Creditcard. Het eventuele resterende saldo blijft op de cadeaubon staan en mag uiteraard gewoon gebruikt worden bij toekomstige aankopen.

Bij een eventuele retourzending zal altijd eerst de bijbetaling worden terugbetaald, en indien nodig de OFM. Cadeaubon (je ontvangt van ons een digitale code met het betreffende saldo die je kunt besteden in onze online webshop en in onze OFM. winkels).

Ben je benieuwd naar de zakelijke (fiscale) voordelen van de OFM. Cadeaubon, wil je meer informatie of wil je je saldo checken? Klik hier.

Heeft jouw cadeaubon geen 19 cijfers maar wel 16 cijfers/letters, neem dan contact op met onze afdeling klantenservice. Het is helaas niet meer mogelijk om deze cadeaubon online te verzilveren. Via onze afdeling klantenservice zal je een nieuwe cadeaubon ontvangen met 19 cijfers.

Fashioncheque, DE Cadeaukaart, Yourgift & VVV Cadeaukaart:

Indien je in het bezit bent van een geldige Fashioncheque, DE Cadeaukaart, Yourgift of VVV Cadeaukaart (Let op: een VVV Cadeaubon is niet mogelijk), dan kun je deze verzilveren in onze winkels en online webshop. Mocht je saldo op jouw cadeaubon onvoldoende zijn om de transactie te voltooien dan kun je de bijbetaling doen via een alternatieve betaalmethode zoals iDEAL of Creditcard.

I.v.m. de nieuwe Europese anti-witwasregel kan je maximaal €50,- per online bestelling verzilveren. In onze winkels kan je wel een cadeaubon met een hogere waarde dan €50 inwisselen. Het is wel mogelijk om een cadeaubon van meer dan 50 euro te gebruiken, maar er kan maximaal 50 euro per bestelling worden verzilverd. Het resterende bedrag zal op de cadeaubon blijven staan, deze kan je weer gebruiken bij een eventuele volgende bestelling.

Let op: Mocht er meer dan €50,- op je VVV Cadeaukaart staan, dan is het momenteel helaas helemaal niet mogelijk om deze online te verzilveren. Het is wel mogelijk om de VVV Cadeaukaart in te winkels te gebruiken.

Het is mogelijk om meerdere Cadeaubonnen per bestelling te verzilveren (met een maximale waarde van €50,- per bestelling i.v.m. de Europese anti-witwasregel).

Bij een eventuele retourzending zal altijd eerst de bijbetaling worden terugbetaald, en indien nodig de cadeaubon (je ontvangt van ons een digitale code met het betreffende saldo die je kunt besteden in onze online webshop en in onze OFM. winkels).

Externe cadeaubonnen:

Ben je in het bezit van een cadeaubon van: Webshopgiftcard, Ultimate-Giftbox, FashionGiftcard, KaartDirect, Kroon Voucher, Kado+Kaart, Tintelingen Giftcard, Kadonation Cadeaubon, James Keuze Cadeau (De Knegt & Leeflang), Gift&Card, Sterkado Giftcard, Giftomatic Credits.

Dan kan je deze niet direct bij ons gebruiken, wissel de kaart eerst digitaal om voor een OFM. Cadeaubon. Dit kan op de website waarvan jij de cadeaubon bezit. Vervolgens kan je de cadeaubon. Vervolgens kan je de cadeaubon verzilveren in onze winkels en online webshop.

Is jouw OFM. Cadeaubon niet geactiveerd? Neem dan contact op met de verkoper van de kaart.

Bij een eventuele retourzending zal altijd eerst de bijbetaling worden terugbetaald, en indien nodig de cadeaubon (je ontvangt van ons een digitale code met het betreffende saldo die je kunt besteden in onze online webshop en in onze OFM. winkels).

klantenservice algemeen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag met betrekking tot OFM.? Via onderstaande link vind je een handig overzicht met antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Bekijk veelgestelde vragen