Klantenservice
Cadeaubon OFM.
OFM. Cadeaubon

OFM. Cadeaubon

Weg met de cadeaustress rond verjaardagen en de feestdagen! De OFM. Cadeaubon is de ideale uitkomst voor de man die alles al heeft! Geef een cadeaubon en laat de gelukkige ontvanger zelf zijn perfecte cadeau uitzoeken tussen onze tientallen topmerken fashion, accessoires en gadgets!

Cadeaubon bestellen

OFM. Cadeaubon saldo checker

Wil je zeker weten hoeveel saldo er op jouw OFM. Cadeaubon staat? Dan controleer je dit eenvoudig via onze saldo checker. Typ het kaartnummer in de daarvoor aangegeven balk, vul de security code in en klik vervolgens op ‘saldo’.

Waar kan ik het kaartnummer vinden?

Het kaartnummer met 19 cijfers kan je terugvinden op de achterkant van je cadeaubon, onder de streepjescode. Heb je een digitale cadeaubon ontvangen? Dan kan je het kaartnummer en de security code vinden in de e-mail.

Waar kan ik de security code vinden?

De security code is een extra beveiligingscode met 6- tot 8 cijfers die op de achterkant van de cadeaubon staat. Controleer bij ontvangst altijd of de security code nog niet geopend is.

Heeft jouw cadeaubon geen 19 cijfers maar wel 16 cijfers/letters, neem dan contact op met onze afdeling klantenservice. Het is helaas niet meer mogelijk om deze cadeaubon online te verzilveren. Via onze afdeling klantenservice zal je een nieuwe cadeaubon ontvangen met 19 cijfers.

Jouw vragen over de OFM. Cadeaubon

Aanschaf van de OFM. Cadeaubon

De OFM. Cadeaubon is verkrijgbaar in alle OFM. winkels en de online webshop. Cadeaubonnen zijn overdraagbaar en niet persoonsgebonden. De cadeaubon is in de winkel met elk gewenst bedrag eenmalig op te waarderen! Als je de cadeaubon in de webshop koopt, kan je alleen kiezen uit vaste bedragen vanaf €10,- tot €150,-

Wil je als bedrijf meerdere cadeaubonnen aanschaffen voor bijvoorbeeld je personeel? Neem dan vrijblijvend contact op via klantenservice@onlyformen.nl en vergeet vooral niet om naar de fiscale voordelen te vragen!

Betalen met de OFM. Cadeaubon

De cadeaubon kan worden gebruikt voor volledige of gedeeltelijke betaling van alle artikelen in onze winkels en webshop. Het bedrag wordt afgetrokken van het saldo op de kaart. Mocht het saldo van jouw cadeaubon onvoldoende zijn om de betaling te voltooien dan kan je online een bijbetaling doen via een andere betaalmethode zoals iDEAL of Creditcard en in de winkel kan je uiteraard de bijbetaling doen met o.a. pin.

Het eventuele resterende saldo blijft op de cadeaubon staan en mag uiteraard gewoon gebruikt worden bij toekomstige aankopen.

Het is mogelijk om meerdere cadeaubonnen tegelijk te verzilveren, zowel online als inde winkel.

Waarde en geldigheid

De waarde op de OFM. Cadeaubon is 3 jaar geldig.

Retourneren:

Bij een eventuele retourzending zal altijd eerst de bijbetaling worden terugbetaald, en indien nodig de OFM. Cadeaubon. Je ontvangt van ons een digitale code met het betreffende saldo die je kunt besteden in onze online webshop en in onze OFM. winkels.

Algemene voorwaarden:

Door onze OFM. Cadeaubon te gebruiken accepteer je deze algemene voorwaarden. De cadeaubon kan alleen worden ingewisseld voor artikelen in de OFM. webshop en winkels in Nederland. De cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd, ingewisseld voor contant geld of worden gebruikt voor de aankoop van een andere cadeaubon. Het saldo van de cadeaubon is 3 jaar geldig na aanschafdatum. Het gehele saldo hoeft niet in één keer besteed te worden. Het saldo wordt namelijk verminderd met de waarde van de aankopen tot het saldo €0,- bedraagt.

Bij een systeemstoring, of als het saldo van de kaart €0,- aangeeft, kunnen wij deze niet accepteren als betaalmiddel en moet er op een andere wijze betaald worden.

OFM. is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal, beschadiging of ongeautoriseerd gebruikt van de cadeaubon. OFM. behoud zich het recht voor om deze algemene voorwaarden zonder kennisgeving aan te passen.

klantenservice algemeen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag met betrekking tot OFM? Via onderstaande link vind je een handig overzicht met antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Bekijk veelgestelde vragen