Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

DENHAM

Aantal per pagina Uw filters
91 artikelen
DENHAM Pullover O-halsDENHAM Pullover O-hals
DENHAM Pullover O-hals € 119,95 €83,97 -30% korting
Merk afbeelding
DENHAM WinterjasDENHAM Winterjas
DENHAM Winterjas € 229,95 €160,97 -30% korting
Merk afbeelding
DENHAM Casual shirt LMDENHAM Casual shirt LM
DENHAM Casual shirt LM € 139,95 €97,97 -30% korting
Merk afbeelding
Denham

Denham de jeansmaker

Denham is een Nederlands jeanslabel, opgericht in 2008 door de Engelsman en internationaal gerespecteerde jeansmaker Jason Denham. Deze ontwerper was mede verantwoordelijk voor het succes van het merk Blue Blood. Na een uitgebreide reis bleef Jason Denham met een gevoel achter dat de wereld van denim verloren ging. Dat gevoel leidde tot de vorming van Denham, met een klein team van gepassioneerde creatievelingen achter zich. Met zijn talent voor het produceren van denim en brede kennis van zowel modernisme als traditionele werkkleding heeft hij een fris jeans label opgezet. De kleding is geïnspireerd op een oud patronenboek, waarop hij zijn creativiteit heeft losgelaten waardoor het merk met veel succes van de grond kwam. Met een passie voor vakmanschap worden de jeans en andere items op hoog niveau gemaakt. Ze mogen zichzelf niet voor niets Denham the jeansmaker noemen.

Jason Denham heeft een partnerschap met de beste wevers uit Italië en Japan en zij hebben net als heer Denham een obsessie voor denim en een passie voor innovatie. De kleding van het merk wordt geproduceerd op een originele manier met veel oog voor detail waarin jeans de hoofdrol speelt. Denham wil graag een totaalcollectie aanbieden zodat er een complete outfit met Denham kan worden samengesteld. Daarom fabriceert naast de welbekende jeans van Denham ook T-shirts en polo’s, casual overhemden en pullovers

Only for Men heeft de totaalcollectie van Denham in haar online assortiment. Bekijk de gehele collectie en stel je favoriete items van Denham samen! Ook vind je een Denham outlet in onze webshop. Hier koop je voordelig herenkleding van Denham in de sale.

Denham is verkrijgbaar in alle winkels van Only for Men en in onze webshop m.u.v. de winkels in Waalwijk en Reusel.

Filters
Filteren per optie
Actieve filters
Verwijder alle filters

Maten

Pasvorm

Prijzen

Categorie afbeelding
×
U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop