Mode
Comfort: mannenmode hoeft niet meer zo strak

Comfort: het hoeft niet meer zo strak

Er echt goed uitzien? Dat begint bij je comfortabel voelen in je kleding. Iedereen heeft zijn eigen stijl en smaak. Zo ook jij! Ben je wel in voor wat meer ruimvallende items? Dan zijn trends als rechte broekspijpen, varsity jackets en oversized fits echt wat voor jou! Klaar voor ultiem stijlcomfort? Lees snel verder.

Comfort: mannenmode hoeft niet meer zo strak

1. Jeans met rechte broekspijpen

De trend van nu: losser vallende jeans. Weg met de skinny-fit en maak plaats voor de regular-, tapered- en loose-fit. Helemaal afhankelijk van waar jij je prettig in voelt natuurlijk! Wil je voor het eerst de stap maken naar een losser model jeans? Dan is de tapered-fit de beste keuze. Daarna ga je voor het meest voorkomende regular model. Maar… als je echt de trend wilt volgen kies je voor een loose-fit.


Meer weten over jeans pasvormen? Dit is de juiste fit voor jou!


2. Sportieve varsity trend

Het varsity jacket is hét item voor dit najaar. Ook wel een baseballjack genoemd. Dit retro-chic jasje brengt je terug naar de jaren 60. Oorspronkelijk is dit jasje ‘gestolen’ van een baseballteam van een Amerikaanse universiteit. Hier komt ook de gehele varsity trend vandaan! Dit zijn ook sweaters en truien met logo opdruk. Nu met een moderne tint om elke casual en trendy outfit af te maken!


Benieuwd naar nog meer trends? Dit zijn dé trendkleuren.


3. Oversized: truien en T-shirts

Ook T-shirts en truien dragen we tegenwoordig wat losser. De oversized-fit in truien en T-shirts zijn gemakkelijk en stijlvol te combineren. Zo draag je een oversized T-shirt goed onder een hoodie of overshirt. Voor zowel een casual als trendy look. Je kan er écht alle kanten mee op!