Gelegenheden
Feestdagen banner. Man het is feest

Pak jezelf feestelijk in met een mooie outfit. En tuurlijk mag je dan ook gewoon die comfortabel warme trui en een stretch pantalon aan, maar ook die strakke smoking. Jouw look wordt dit jaar al het vuurwerk wat we nodig hebben.


Feestdagen, Man het is feest

Pak jezelf feestelijk in

Feestgelegenheden genoeg in de decembermaand. Of je nu gedicht na gedicht voordraagt met sinterklaasavond of geniet van een smakelijke nieuwjaarsbrunch. Jij mag óók het stralende middelpunt zijn. En met onze tips voor de perfecte outfit of dresscode ben je ook nog eens in 1x klaar. Wat wil je nog meer?

Bekijk alle dresscodes
Man het is feest

Voor een knallende outfit met de feestdagen

Tips & Inspiratie

  • Een basic outfit maak je feestelijk met accessoires. Denk aan een strik of stropdas met print. Dat geeft je feestoutfit nét dat beetje extra.

  • Strijkvrije overhemden zijn je beste vriend deze feestdagen. Ademend, kreukvrij én super stijlvol.

  • Schoenen maken de man! De juiste schoenen maken je feestelijke outfit dan ook helemaal af. Ga bijvoorbeeld voor een gespschoen (ook wel de monk genoemd). Draag je prima onder een pantalon, maar ook onder jeans.

Shop jouw outfit hier!
Feestdagen

Voor een onvergetelijke kerst en oud en nieuw

Do's & Don'ts

  • Afhankelijk van de manier waarop jij de feestdagen viert is het op dit soort momenten zeker geen slecht idee om net dat beetje extra aandacht te besteden aan je outfit. Trek daarom zeker eens je mooiste pak uit de kast; complimenten gegarandeerd!

  • Mocht je twijfelen over je outfit, ga dan voor een chino of pantalon met een overhemd in een opvallende kleur of print. Zo ben je netjes gekleed maar heb je wel dat feestelijke element in je look.

  • Of je nu thuis dineert of bij een vriend of familielid, het is tijdens de feestdagen beter om je afgetrapte sneakers in de kast te laten.

Shop jouw feestelijke outfit hier!