Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

Tommy Hilfiger

Aantal per pagina Uw filters
233 artikelen
Tommy Hilfiger Sokken
Tommy Hilfiger Sokken € 12,99 €9,09 -30% korting
Merk afbeelding
Tommy Hilfiger Sokken
Tommy Hilfiger Sokken € 12,99 €9,09 -30% korting
Merk afbeelding
Tommy Hilfiger Sokken
Tommy Hilfiger Sokken € 12,99 €9,09 -30% korting
Merk afbeelding
Tommy Hilfiger Menswear VestTommy Hilfiger Menswear Vest
Tommy Hilfiger Menswear Vest € 229,00 €160,30 -30% korting
Merk afbeelding
Tommy Hilfiger

Grote collectie Tommy Hilfiger kleding

Tommy Hilfiger is al sinds 1985 een erkend merk. De stijl van zijn eerste ontwerpen zijn nooit verdwenen, het merk heeft altijd al een duidelijke stijl gehad. De Amerikaanse college-uitstraling is het meest kenmerkend voor het merk. De kleding is goed voor elk moment, of het gaat om een diner, een dagje uit of een warme zomerdag: Tommy Hilfiger heeft het.

Kenmerkend voor de mode van Tommy Hilfiger Menswear is de preppy uitstraling. De basis van deze collecties ligt bij collegewear. De klassieke maar moderne kledingstukken zijn sportief, casual en gekleed. Tommy Hilfigers talent is duidelijk te herkennen in zijn collecties. In de collecties wordt veel gebruik gemaakt van de kleuren rood, blauw en wit, die tevens in het wereldberoemde logo verwerkt zijn. Effen kleuren worden in de collectie vaak gecombineerd met kenmerkende patronen als ruiten en strepen. De collectie is ontworpen voor zelfverzekerde mannen die gaan voor comfort, fashion en stijl. Tommy Hilfiger Tailored is de geklede, zakelijke lijn waar de kostuums, hemden en stropdassen onder vallen.

De comfortabele Tommy Hilfiger collectie heeft stukken voor iedereen en elke gelegenheid. Creëer een casual look door een paar schoenen, een short en een T-shirt. Naast deze kledingstukken heeft Only for Men ook hemden, jeans, jassen en meer in de collectie. De hoge kwaliteit van de kleding zorgt er ook nog eens voor dat de kledingstukken lang meegaan en u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Bekijk de uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen in de webshop of in een van onze winkels.

Tommy Hilfiger Menswear is verkrijgbaar in al onze winkels en op de webshop!

Tommy Hilfiger Tailored is verkrijgbaar in Waalwijk, Geldermalsen, Doesburg, Reusel, Voorburg en in de webshop!

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop