Pakkendeal, 2+2+2 nu voor 499,95. Exclusief in onze winkels! Lees meer

Modeadvies
Modellen met trouwpakken

Bij OFM. kun je terecht voor een ruime collectie trouwpakken van Dutch Dandies. De trouwpakken zijn er in diverse kleuren, van opvallend tot klassiek. Maar ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Het is de ideale optie voor de man die net dat beetje extra luxe wil, de man die qua pasvorm niet helemaal kan slagen en voor de man die iets aparts wil. Én voor je trouwkostuum wil je natuurlijk helemaal uitpakken!


Trouwkostuum op maat

Naar eigen wens ontworpen

Trouwpak op maat

Met ons Made to Measure aanbod kun je een trouwpak compleet zelf samenstellen, met de hulp van onze modeadviseurs. Zo kun je zelf de stof, knopen, revers, voering, zakken en meer bepalen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om de binnenzijde van je kostuum te borduren met bijvoorbeeld je trouwdatum en/of initialen. Uiteraard wordt het trouwpak op maat gemaakt in een optimale pasvorm.

Daarnaast helpen we je met het kiezen van een bijpassend overhemd, gilet en stropdas. Naast het trouwkostuum op maat word je uiteraard ook geholpen met schoenen, een riem en manchetknopen.

Houd er rekening mee dat het produceren van een maatkostuum circa vijf weken in beslag neemt. Neem een kleurstaal mee van de jurk van de bruid, dan kunnen wij het trouwpak laten aansluiten bij de kleur van de jurk. Vaders, broers en vrienden zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom en ook hen adviseren we graag.

Maak een afspraak
Blauwe Trouwpak Dutch Dandies SS22

Ons trouwpakken aanbod

Heb je liever een confectiekostuum? Dat kan natuurlijk ook! Als jij bijvoorbeeld op korte termijn gaat trouwen, kan dit een goede oplossing zijn. Confectiekostuums zijn namelijk sneller klaar en zorgen voor minder keuzestress. Daarnaast zijn deze pakken ook voordeliger dan een trouwpak op maat.

Je kunt kiezen uit ons uitgebreide aanbod met pakken voor heren van bijvoorbeeld Dutch Dandies. In het assortiment vind je traditionele pakken voor mannen maar ook trouwkostuums in opvallende kleuren of dessins.

Dutch Dandies heeft ook een eigen wedding collectie. In deze collectie vind je prachtige driedelige trouwkostuums, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kostuums hebben een champagnekleurige voering en parelmoerkleurige knopen. Er wordt gebruik gemaakt van de beste originele stoffen van Di Fabio, Guabello en Reda.

Bekijk de trouwcollectie
trouwpak op maat Dutch Dandies

Trouwpak op maat

Kosten

We begrijpen dat een bruiloft flink wat kosten met zich mee kan brengen. Geef bij ons aan wat je budget is, en wij passen ons hierop aan. Gemiddeld kost een trouwpak ongeveer €719 voor een tweedelig pak en €939 voor een driedelig pak. Als je daarbij een compleet pakket wilt met een overhemd, stropdas en schoenen, kom je gemiddeld uit op €1.336.

De prijs hangt af van je keuze voor de stof en wat voor details je nog wil toevoegen. Kom gerust langs voor een afspraak, onze modeadviseurs helpen je graag verder!

Maak je outfit compleet!

Handboek bruidegom

Download ons e-book

Het bruidegom handboek

Een bruiloft plannen, je bent er maar druk mee. Van het perfecte trouwpak wat past bij de outfit van je aanstaande tot het uitzoeken van de bloemen. We hebben hét handboek voor de bruidegom gemaakt. Uiteraard met trouwpakinspiratie en handige tips van weddingplanner Maurice van Unique Weddings.

Handboek downloaden
Trouwbeurs Dutch Dandies

Kom je ons bezoeken?

Trouwbeurzen

We staan in 2023 op verschillende trouwbeurzen door heel het land! Kom je inspiratie opdoen en kennis maken met onze modeadviseurs?

Bekijk data trouwbeurzen