Mode
Lichtblauw driedelig trouwpak trouwkostuum inspiratieblog

Trouw aan blauw:

inspiratie voor het blauwe trouwpak

Hoe groot de kans is dat je de bruidegom in blauw ziet? Nou, heel groot. En laten we eerlijk zijn. Dat is niet gek met zoveel tinten en combinatiemogelijkheden - die eigenlijk iedereen staan. Inspiratie opdoen of op zoek naar stijltips? Hebben we voor je.

Blauw trouwpak kobalt inspiratie driedelig

1. Driedelig blauw trouwpak

Beetje structuur en een mooie middenblauwe kleur? Dit driedelige kostuum is van zuiver scheerwol én mohair. Dit laatste zorgt ervoor dat je stof kreukarm is en een lichte glans heeft. Fijn voor dat perfecte trouwplaatje. Je overhemd heeft een dubbel manchet, die draag je namelijk met stijlvolle manchetknopen. Trendy donkerblauwe monk-gespschoenen eronder en jij kan dat jawoord aan.


Dutch Dandies trouwpakken hebben parelmoerkleurige knopen. Na je trouwdag je pak aan? Dan kan je bij ons de knopen laten vervangen.

2. Tweedelig blauw pak met structuur

Is driedelig niet echt je ding? Een blauw tweedelig pak met een structuur in de stof straalt echt stijl uit. Vinden wij dan hè? De combinatie van scheerwol en elastomeer in de pakkenstof is licht elastisch, kreukarm en ademend. Perfect dus als je een beetje comfort op je bruiloft belangrijk vindt. Maak je look af met opvallende accessoires en een luxe loafer.


Welke schoen je draagt onder je pak? Bekijk onze combinaties.


3. Mix & match trouw-printje

Een tikje meer casual, maar niet minder stijlvol, ben je in mix en match. Ga bijvoorbeeld voor een blauw colbert met een subtiele print in combinatie met een chino. Helemaal af met een stoer gilet. Een wit overhemd en frisse sneakers eronder en jij stapt supersoepel in dat huwelijksbootje.

4. Lichtblauw voor een zomerse bruiloft

Een lichtere blauwtint in je pak is ideaal voor zomerse bruiloften – of wanneer je lief van een pastelthema droomt. Ga je voor driedelig? Dan kan je na het officiële gedeelte je jasje uit. Dat gilet staat ook supernetjes én zorgt ervoor dat iedereen je nog herkent als de bruidegom.


Meer trouwaccessoires? Deze mag de bruidegom niet missen.


5. Blauwe trouwaccessoires

Je blauwe look afmaken met accessoires. Dat hoort er gewoon bij. Ga voor een accessoire die je look wat meer ‘eigenheid’ geeft, zoals een mooi pochet of toffe bretels. Dan val je pas echt op als bruidegom.