Lifestyle

Gadgets

Ontdek hier de handigste gadgets voor mannen zoals drinkflessen, gift boxes en zelfs verschillende LP’s. Heus speelgoed voor mannen! De leukste mannen gadgets shop je gewoon in onze webshop.
Lees meer
Tramarossa Denim Spray
49,95

Gadgets voor mannen

Ben jij altijd op zoek naar de gaafste snufjes en nieuwste ontwikkelingen? Dan zit jij goed met onze gadgets. Wil je bijvoorbeeld onderweg stijlvol én gehydrateerd blijven, dan vind je hier de mooiste drinkflessen in effen kleuren, maar ook met geweldige patronen zoals een bloemenprint of een gaaf marmerdessin. Gemakkelijk voor onderweg of naar het werk. Zo kom jij de dag wel door!

Accessoires voor hem

Je scoort hier verschillende heren accessoires voor jezelf, maar óók om weg te geven. Scoor bijvoorbeeld een leuke gift box voor een vriend, broer of vader. Maar ook vind je hier LP’s voor de muziekliefhebbers en zelfs telefoonhoesjes! Je vindt altijd voor ieder wat wils.

Gadgets voor de stijlvolle man

Om een outfit netjes te houden shop je hier ook handstomers en ontpillers van het merk The Steamery. Deze items zorgen ervoor dat je altijd netjes voor de dag komt en dat je outfit er iedere keer opnieuw tiptop uitziet. Met de handstomer heb jij in een handomdraai je gekreukte overhemd weer glad, en je neemt ‘m vanwege het lichte gewicht en compacte formaat heel gemakkelijk met je mee. Voor het gemak scoor je hier ook direct stoomwater voor in de handstomer. Daarnaast zorgt de ontpiller ervoor dat je wollen trui in korte tijd weer zo goed als nieuw is! Je shopt al deze geweldige gadgets voor mannen hier bij Only for Men.