Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Home
OFM, rebranding 1

Na 21 jaar is het hoog tijd dat wij onze garderobe ook eens updaten. 😉 Daarom steken we onszelf dit voorjaar in een nieuw jasje. Bij OFM. is het namelijk geen punt om de beste versie van jezelf te zijn. Maar wel met dezelfde service en sfeer die je van ons gewend bent. Wil je weten wat er dan wél verandert? We vertellen het je.


Mode voor alle mannen

OFM.

Als merk, community én boetiek-warenhuis biedt OFM. een plek waar de man zich helemaal thuis voelt. Gemak en een fijne ervaring staan hierin centraal. Tuurlijk, kleren maken de man. Maar het gaat ons niet alleen om het uiterlijk, maar juist om het innerlijk. Bij ons mag je zijn wie je wilt en kan zijn. Geen punt.

Bekijk hier onze TV-commercial. Geloof ons, die wil je zien!

Sinds de oprichting in 2002 gingen wij van ‘Outlet for Men’ naar ‘Only for Men’ maar we maken het mannen graag nóg gemakkelijker met OFM.

Tuurlijk, kleren maken de man, maar… Het gaat ons niet om het uiterlijk, maar juist om het innerlijk. Bij ons mag en kan je zijn wie je wil zijn. Geen punt. Wij helpen jou om de beste versie van jezelf te zijn! Onze merkbelofte is niet voor niets ‘je kan het aan’.

Twintig winkels waar sfeer centraal staat

Shoppen doe je bij ons zoals je gewend bent. Onder het genot van een bitterbal, biertje of bak koffie. Gemak en een fijne ervaring staan centraal. Dus shop je die beste deals. Al gaat het ons om veel meer dan alleen het verkopen van een outfit. Uiterlijk alleen is namelijk ook niet alles. Maar we willen wel dat de ‘Ooh’s’ en ‘Aah’s’ je om de oren vliegen. Dus… we maken het je gemakkelijk als je snel iets nodig hebt. Of verzorgen je bijzondere gelegenheidskleding tot in de puntjes.

Wij zijn een merk, community én boetiek warenhuis, waar je je als man helemaal thuis voelt. Mode voor alle mannen.

personal shopping ruimte in Alkmaar
Sfeerbeeld Almere
Sfeerbeeld Rosmalen
Cars en Bites in Druten

Bijzijn is meemaken

Events

Van dineren tussen de kleren tot vette rally's met de mooiste auto’s. Dit allemaal organiseren we in en rondom onze winkels, speciaal voor jou! Wil jij ook bij de meest spraakmakende events aanwezig zijn?

Met jouw deelname aan onze evenementen ga je niet alleen voor gezelligheid. Je steunt ook ons goede doel. Met Stichting Mannen voor Mannen steunen wij namelijk KWF Kankerbestrijding de strijd tegen prostaatkanker.

Bekijk alle events

Nieuw jasje past als een maatpak

Voor jou verandert er dus eigenlijk weinig. We gaan er vooral anders uitzien en meer toffe dingen doen. Een nieuw logo, frisse kleuren en fotografie met focus op de punt op de ‘i’. Wij maken de cirkel namelijk altijd rond. Zo is er altijd genoeg te kiezen en inspiratie ten overvloede. Geen punt