Nu 20% extra korting op geselecteerde sale items! *De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Home

Begin december is het bij ons geen pakjesavond, maar pakkenavond. Want, van 4 tot en met 10 december inspireren onze deskundige maatwerkspecialisten je graag op het gebied van jouw nieuwe, unieke maatpak. Van tijdloze klassieke pasvormen tot de nieuwste trends en opvallende stoffen. We hebben alles wat je nodig hebt om jouw nieuwe jaar in stijl te beginnen.


maatwerk

Pakkenavond

Maak een afspraak en ontvang korting

Durf jij strak in het maatpak? Plan dan een afspraak in Voorburg, Doesburg, Nieuwegein, Alkmaar, Sluis, Goes of Rosmalen in de week van 4 tot en met 10 december. Dan ontvang jij een exclusieve 20% korting op jouw maatpak*.

* Geldig op een maatpak vanaf tweedelig half canvas (vanaf prijs: €649,-) die aangeschaft is bij een afspraak gemaakt in actieperiode. Let op: je afspraak is pas bevestigd als de winkel contact met je opgenomen heeft. Het kan dus zijn dat de mogelijke afspraken binnen de actieperiode niet meer beschikbaar zijn.

Maatwerk, trouwpak

Stap voor stap

Zo werkt maatwerk

Stap 1: We bespreken je wensen, ideeën en nemen eventueel meegenomen voorbeelden tot in de puntjes en de laatste steek met je door.

Stap 2: We kiezen stof uit en stellen het pak samen aan de hand van het model, de door jou gekozen knopen, bijpassende voering, enzovoorts.

Stap 3: Maatwerk is meetwerk. Na het bepalen van hoe jouw maatwerk eruit komt te zien, nemen we je maten op aan de hand van een pasmodel. In deze stap geef je jouw ideale pasvorm aan. Dus het hoeft niet allemaal zo strak gesneden, als dat niet bij je past.

Stap 4: Alles is opgemeten, uitgekozen en samengesteld. Jouw kleding is nu volledig naar wens ontworpen! Binnen vier tot vijf weken kan je de kleding ophalen en passen. Eventuele wijzigingen maken wij tot de laatste steek voor je in orde.

Meer over maatwerk
maatwerk

Kiezen voor kwaliteit

Maatwerk is vakwerk

Ga jij voor kwaliteit? Het geheim van vakwerk is niet alleen de stofkwaliteit van de nieuwste collectie. Maar ook de opbouw van je jasje. Ga je bijvoorbeeld voor een tussenlaag van full canvas of half canvas? Deze extra laag zorgt voor vormbehoud. Zo valt je jasje ook mooi als je ‘m open draagt. Nu al lastig? Geen zorgen. Onze specialisten vinden de mooiste opties die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Maatwerk opties

Geen genoegen met standaard

Want jij gaat voor maatwerk

Klaar met te korte broekspijpen, te lange mouwen of een jasje wat niet mooi aansluit? Niets mooier maatwerk. Een portie zelfvertrouwen waar je ‘u’ tegen zegt. Binnen het “Dutch Dandies Design Your Own” programma zijn daarom de mogelijkheden eindeloos. Dat begint bij de pasvorm die je graag draagt. Van strak gesneden tot een wijder model. Daarnaast kies je zelf de stoffen, voering, bijpassende knopen en details. Heb jij straks een pak die niemand anders heeft.

Uniek Maatwerk pak van klant

Trouwpak op maat

Ja zeggen was nog nooit zo persoonlijk

Met een maatwerk trouwpak wordt jullie grote  dag er eentje om nooit te vergeten. Zo zorgen we dat jouw trouwoutfit perfect past bij die van jouw partner. En om je trouwpak echt persoonlijk te maken, kunnen we geborduurde elementen toevoegen zoals jullie namen of trouwdatum.