Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Klantenservice
returnless

Eenvoudiger retourneren met Returnless

We zijn altijd op zoek naar manieren om jouw online winkelervaring te verbeteren. Daarom werken we nu samen met Returnless, een platform dat het retourproces volledig digitaliseert. Geen gedoe meer met papierwerk; jouw retouren regel je nu snel en gemakkelijk online. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar maakt het shoppen bij ons ook een stuk makkelijker.

Bovendien is de factuur van je aankoop 'direct na verzending' beschikbaar. Binnenkort ook in je mijn-account omgeving te vinden en per e-mail. Bij elke bestelling die je plaatst, besparen we samen twee A4'tjes. Goed voor jou, goed voor de planeet! Zo werkt het:

Stap 1: Inloggen
Log in op onze retourportal met je ordernummer en e-mailadres.

Stap 2: Selecteer je artikel
Je ziet een overzicht van je bestelde artikelen. Selecteer het artikel dat je wilt retourneren en geef de reden van retour aan.

Stap 3: Retourmethode kiezen
Kies of je het pakket wilt terugbrengen naar een van onze winkels of dat je het wilt opsturen via een pakketdienst naar keuze.

Stap 4: Bevestigen
Volg de verdere instructies op het scherm om je retourzending af te ronden. Je ontvangt een bevestiging per e-mail zodra alles geregeld is.

Klaar! Zo eenvoudig is het om je artikelen aan ons te retourneren.

klantenservice algemeen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag met betrekking tot OFM? Via onderstaande link vind je een handig overzicht met antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Bekijk veelgestelde vragen