Trouwkleding

Gilets

Ontdek de mooiste gilets om jouw trouwpak samen te stellen voor de grote dag. Kies jouw favoriet uit en straal op jouw trouwdag.
Lees meer
Dutch Dandies Gilet
189,95
Dutch Dandies Gilet
189,95
Dutch Dandies Gilet
229,95
Dutch Dandies Gilet
229,95
Dutch Dandies Wedding Gilet
129,95
Dutch Dandies Gilet
199,95
Only For Men - Gilet
129,00
Pierre Cardin Gilet
99,99
The BLUEPRINT Premium Gilet
89,95 35,95
Roy Robson Mix & Match Gilet
139,00 96,95

Gilets om te trouwen voor man

De mooiste dag van je leven komt eraan. Je gaat in het huwelijksbootje stappen samen met de liefde van jouw leven. Op deze prachtige dag, mag er niets ontbreken. Een dag waar je samen met jouw partner naar toe leeft, en deze moet dan ook helemaal perfect worden. Trouwkleding voor de man is een belangrijk onderdeel van een bruiloft. Een onderdeel, waar Only for Men je graag bij wilt helpen. Online hebben wij een assortiment beschikbaar met diverse trouwkleding en accessoires voor bij jouw trouwkostuum.

In het assortiment van trouwkleding voor mannen vind je gilets in verschillende kleuren. En daarnaast ook een groot aanbod aan accessoires!

Heb je liever een maatkostuum? Ook dan kun je bij Only for Men terecht! Je kunt bij ons je complete trouwkleding zelf samenstellen, waarbij je zelf o.a. de pasvorm, kwaliteit van de stof, de voering en het soort knopen van het kostuum kunt kiezen. Op de pagina trouwpak op maat lees je hier meer over!

Ben je te gast op een bruiloft? Ook dan helpen we je graag met jouw trouwkleding! Lees op onze blog meer over een geschikte bruiloft outfit!

Naast kostuums kun je ook casual trouwkleding voor de man vinden. Het assortiment wordt namelijk compleet gemaakt met accessoires als bretels, manchetknopen, pochetten, strikken en stropdassen. Zo kan trouwkleding voor de man die casual is alsnog gecombineerd worden met prachtige accessoires om er een complete, geklede outfit van te maken.

Voor meer informatie kun je altijd terecht in een van de vestigingen van Only for Men. Wil je geholpen worden door onze gespecialiseerde mode adviseurs? Maak online een afspraak met één van onze adviseurs in een filiaal naar keuze. Vaders, broers en vrienden zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom en ook hen adviseren we graag. Bekijk het aanbod aan trouwkleding voor mannen bij Only for Men. Online bestellen in de webshop gaat gemakkelijk en snel. Of online alvast inspiratie op doen zodat jij in de winkel precies weet welk kostuum jij wilt, kan natuurlijk ook!