Nu 20% extra korting op geselecteerde sale items! *De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Werken bij ofm
OFM Weert buitenkant

Met het filiaal aan de Langstraat in Weert komen we weer een mooie stap dichterbij ons doel: landelijke dekking. We willen immers klaarstaan voor álle mannen.

winkel weert

Assistent Storemanager

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Ben jij 32 uur per week beschikbaar? Voor onze winkel in Weert zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Assistent Storemanager die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature

weert

Verkoopmedewerker Formeel

Ben jij helemaal idolaat van mooie stoffen en maatwerk, zie jij er zelfs in je vrije tijd gelikt uit, en ben jij tot in de laatste details geïnteresseerd in onze formele merken? Dan ben jij de modetopper die wij zoeken! Voor onze winkel in Weert zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verkoopmedewerker Formeel die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature
Storemanager OFM. Weert

Aan het woord

OFM. Weert hanteert makkelijke openingstijden en heeft iedere donderdag een koopavond. Zo kun je gaan shoppen wanneer het jou het beste uitkomt. Kom gezellig langs! Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe collecties zien.