Werken bij ofm
OFM. Sluis

De vestiging in Sluis was de 20e en tevens eerste OFM. winkel in Zeeland. Het pand heeft maar liefst een oppervlakte van minstens 900 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode aangeboden van vele topmerken. Oftewel: een compleet warenhuis voor mannen! Wil je hier deel van uitmaken? Kijk hieronder naar de openstaande vacatures.

winkel sluis

Assistent Storemanager

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Sluis zijn wij per direct op zoek naar een Assistent Storemanager die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature
Winkelsluis

Verkoopmedewerker Formeel

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Sluis zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste senior Verkoopmedewerker formeel die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature
OFM sluis

Verkoopmedewerker

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Sluis zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Verkoopmedewerker die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature
Peter Spelier Storemanager OFM. Sluis

Aan het woord

Alles wat je als moderne man nodig hebt kun je hier onder één dak vinden. Door de makkelijke openingstijden kun je hier shoppen wanneer het jou uitkomt!

Peter, storemanager OFM. Sluis