Nu 10% extra korting op geselecteerde sale items! *De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Werken bij ofm
Leidsche RIjn

OFM. Leidsche Rijn Centrum ligt op een centrale toplocatie, in het centrum van Leidsche Rijn. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter, gelegen op de eerste verdieping. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode van topmerken aangeboden. Zo wordt het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar.

Sfeerbeeld Leidsche Rijn

Storemanager

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Leidsche Rijn zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Storemanager die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature
winkel leidsche rijn

Verkoopmedewerker

Winkel hero

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? En ben je minimaal 20 uur per week beschikbaar? Voor onze winkel in Leidsche Rijn zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Verkoopmedewerker die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature
Assistent Storemanager, Danny

Aan het woord

OFM. Leidsche Rijn hanteert makkelijke openingstijden en heeft iedere vrijdag een koopavond. Zo kun je gaan shoppen wanneer het jou het beste uitkomt. Kom gezellig langs! Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe collecties zien.

Danny, assistent-storemanager OFM. Leidsche Rijn