Werken bij ofm
Hoofdkantoor OFM Geldermalsen

Het hoofdkantoor in Geldermalsen telt 6 afdelingen; Inkoop, Klantenservice, Logistiek, Marketing & E-commerce, Personeelszaken & Facilitair, Financieel & Secretariaal. Vanuit ons hoofdkantoor stellen wij onze collecties samen en zorgen we dat de winkels en de webshop altijd gevuld zijn met een ruim aanbod mannenmode. Daarnaast bedenken we leukste events, social media content en marketingcampagnes waarin het ‘mannen onder elkaar’ gevoel centraal staat. Sfeer is immers belangrijk voor ons, zowel voor onze klanten als voor onze collega’s. Samen met al onze collega’s zorgen we ervoor dat mannen altijd in één keer klaar zijn in onze winkels en webshop. Met een glimlach, een ervaring en persoonlijke service. Bekijk hier alle vacatures op ons hoofdkantoor.

doesburg

ESG Manager

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en klaar om als duurzaamheidsexpert aan de slag te gaan? Wij zoeken een ESG Manager die een sleutelrol heeft in het verduurzamen van de bedrijfsvoering binnen OFM. Past dit bij jou? Solliciteer dan nu!

Bekijk de vacature
leidsche rijn (1)

Jr. Allocator

Wil jij zorgen dat onze tientallen winkels en webshop gevuld zijn met de beste mannenmodemerken en nieuwste must-have items? Dat is de taak van de inkoopafdeling. Haal jij voldoening uit de juiste voorraad op het juiste moment in de juiste winkel? Solliciteer dan nu naar de functie Jr. Allocator bij OFM.

Solliciteer nu
Grafisch vormgever

Grafisch vormgever

OFM. is op zoek naar een ervaren grafisch vormgever die de nodige dosis creativiteit en nauwkeurigheid bezit. Je bent samen met het marketingteam verantwoordelijk voor het opzetten van alle visuele uitingen voor OFM. en de merken van onze wholesale-tak Atrium House of Brands. Past dit bij jou? Solliciteer dan nu!

Bekijk de vacature
Social Media Marketeer

Content/Social marketeer

Weet jij alle ins- en outs van social media bedrijfsaccounts? Dan is dit de uitdaging voor jou! In deze functie beheer je de social media van OFM. en de trend boetiek The Bakery. Is dit helemaal iets voor jou? Solliciteer dan nu naar de functie Content/social marketeer bij OFM.

Solliciteer nu
modeadvies klantenservice

HR stagiaire

Voor op ons hoofdkantoor in Geldermalsen zijn wij per augustus/september 2024 op zoek naar een enthousiaste en leergierige HR stagiair(e)! Ben je gepassioneerd door de wereld van HR en op zoek naar een dynamische stageplaats waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en bijdragen aan het succes van een groeiend bedrijf? Zoek niet verder!

Solliciteer nu