Nu 20% extra korting op geselecteerde sale items! *De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Werken bij ofm
Hoofdkantoor OFM Geldermalsen

Het hoofdkantoor in Geldermalsen telt 6 afdelingen; Inkoop, Klantenservice, Logistiek, Marketing & E-commerce, Personeelszaken & Facilitair, Financieel & Secretariaal. Vanuit ons hoofdkantoor stellen wij onze collecties samen en zorgen we dat de winkels en de webshop altijd gevuld zijn met een ruim aanbod mannenmode. Daarnaast bedenken we leukste events, social media content en marketingcampagnes waarin het ‘mannen onder elkaar’ gevoel centraal staat. Sfeer is immers belangrijk voor ons, zowel voor onze klanten als voor onze collega’s. Samen met al onze collega’s zorgen we ervoor dat mannen altijd in één keer klaar zijn in onze winkels en webshop. Met een glimlach, een ervaring en persoonlijke service. Bekijk hier alle vacatures op ons hoofdkantoor.

klantenservice

Klantenservice medewerker

Wil jij ervoor zorgen dat mannen gemakkelijk in één keer klaar zijn voor een belangrijke meeting, netwerkborrel of dé grote dag? Wanneer jij niets liever doet dan klanten verder helpen met hun vragen of opmerkingen over onze collectie of hun bestelling, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature
leidsche rijn (1)

Allocator

Inkoop hero

Wil jij zorgen dat onze tientallen winkels en webshop gevuld zijn met de beste mannenmodemerken en nieuwste must-have items? Dat is de taak van de inkoopafdeling. Haal jij voldoening uit de juiste voorraad op het juiste moment in de juiste winkel? Solliciteer dan nu naar de functie Allocator bij OFM.

Solliciteer nu
Sfeerbeeld Leidsche Rijn

Grafisch Vormgever

Ben jij een ervaren Grafisch Vormgever met een passie voor design en een scherp oog voor detail? Heb jij ervaring in de grafische wereld? Dan zoeken wij jou! Bij ons werk je aan diverse visuele projecten en draag je bij aan onze merkidentiteit. In een professionele, stimulerende omgeving bieden we ruimte voor groei en ontwikkeling. lijkt dit jou interessant? solliciteer dan nu!

Bekijk de vacature