Werken bij ofm
OFM Ede, pui

Onze winkel in Ede bevindt zich aan de Nieuwe Stationsstraat en heeft een oppervlakte van ruim 700 vierkante meter. Deze prachtige winkel heeft verschillende shop-in-shops, een eigen atelier en een Fashion Café waar je onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van verschillende sportwedstrijden.

maatwerk Ede

Assistent Storemanager

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? En ben jij 32 uur per week beschikbaar? Voor onze winkel in Ede zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Assistent Storemanager die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature
OFM Ede, interieur

Verkoopmedewerker

Winkel hero

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? En fulltime of parttime beschikbaar? Voor onze winkel in Ede zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Verkoopmedewerker die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature
OFM Ede Storemanager

Aan het woord

OFM. Ede hanteert makkelijke openingstijden en heeft meerdere koopavonden per week. Zo kun je gaan shoppen wanneer het jou het beste uitkomt. Kom gezellig langs! Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe collecties zien.