Werken bij ofm
Doesburg

Onze OFM. Mensperience Store in Doesburg is gevestigd aan de Barend Ubbinkweg. Met een super locatie en een oppervlakte van ruim 1350 vierkante meter aan herenkleding staat hier de beleving van de man centraal.

Binnen dit totaalconcept is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer vele interne shop-in-shops in casual, jeans en kostuums: ook schoenen, accessoires, lifestyle artikelen dragen bij aan deze unieke beleving. Evenals een atelier wanneer je kleding desgewenst direct vermaakt kan worden terwijl je geniet van een hapje en drankje in het Mensperience Café.

Maatwerk Doesburg

Maatwerkspecialist

Winkel hero

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Doesburg zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Maatwerkspecialist die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Als Maatwerkspecialist zet je net dat stapje extra. Je gaat op zoek naar een goed passend kostuum samen met onze klant en weet de klant te adviseren over pasvormen, stoffen en details van kostuums. Je beschikt over verkooptalent en hebt een scherpe blik door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop.

Bekijk de vacature
Winkel Doesburg

Senior verkoopmedewerker Formeel

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Doesburg zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Senior Verkoopmedewerker Formeel die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature

Storemanager Doesburg

Aan het woord

"Ons streven is te allen tijde om u als gast in onze Mensperience Store in Doesburg thuis te laten komen. Waarbij we u graag vrijblijvend helpen bij het inkopen van uw nieuwe garderobe in een gezellige ongedwongen sfeer".

Roy, storemanager OFM. Doesburg