Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Mode
De mooiste high top sneakers van dit moment

De mooiste high top sneakers van dit moment

Ga jij voor warme enkels deze winter? Dan kies je high tops of de middelhoge sneaker! Beter bestand tegen winterse kou dan de lage variant - én passend bij elke outfit. Wat wil je nog meer? Dit zijn dé (half)hoge sneakers van het moment.

De mooiste high top sneakers van dit moment

1. Beige hoge sneakers voor de herfst

De musthave van het najaar is de beige sneaker. Liefst in een warm suède. Laten we deze nou nét ook in hoge modellen hebben! Zo blijven je voeten warm en stijlvol. Spray ze van tevoren wel even in, zodat je geen vlekken op je aanwinsten krijgt. Combineer ze met je favoriete jeans, comfortabel T-shirt en een fijn overshirt. Maak je look af met een warm winters jack. Met al die lagen ben jij in één keer klaar voor de koude dag!


Nog een toffe, warme schoen? Ga voor Chelsea boots!


2. Stoer met bruine high tops

Leren schoenen geven je al snel een stoere uitstraling. Met bruin leren high tops kan jij het najaar aan! Behandel ze van tevoren goed en geen regenbui kan jou de baas. Combineer ‘m met een comfortabele trui, stoere cargo en trendy bodywarmer. Die bodywarmer toch te koud dit najaar? Ga dan lekker voor een warme parka.

3. Grijze of blauwe sneakers voor een casual look

Toegegeven, de hogere sneakers van Filling Pieces heten officieel low top. Toch zijn deze sneakermodellen een hogere pasvorm, geschikt voor vrijwel elke outfit. Zo combineer je deze grijze en blauwe hoge sneakers prima casual. Ga bijvoorbeeld voor een lichte jeans, fijne schipperstrui en stoer jack. Lekker stoer. Toch iets netter? Draag dan (heel simpel) een overhemd onder je schipperstrui! Ritje iets open, misschien een stropdas erbij en jij kan het aan.