Mode
Schoenentrends 2024

Wie de schoen past:

Schoenentrends 2024

Of je nou geregeld naast je schoenen loopt of niet, met een net paar kom jij altijd goed voor de dag. Benieuwd naar de schoenentrends van het seizoen? Van loafers tot nette schoenen en sneakers, we nemen ieder trendy paar met je door.

Schoenentrends 2024

1. Eén paar loafers is écht niet genoeg

Zomers en netjes. De loafer is de ideale schoen waarmee je een outfit een stijlvolle draai geeft. Uiteraard wel met een sneakersok tegen die zweetvoeten. En zo zien je enkels tenminste een beetje zon. En als je denkt dat je aan dat ene paar genoeg hebt, dan heb jij het mis. Loafers zijn veelzijdig. Van sportief met een sneakerzool tot super klassiek - en van een hoger model die je ook in het najaar nog prima draagt tot een zomers laag model met kwastjes. Je zou er bijna keuzestress van krijgen.


Meer loafer inspiratie? Zo draag je ze.


2. Klassieke schoenen ouderwets? Welnee!

Invloeden van nette looks zijn dé trend. Ook met een stoerder overhemd en chino draag jij een nette schoen. Dé trend is de apron veterschoen. Dat is een net model met een stiksel over de voorkant. Draag ‘m voor een nette gelegenheid met een riem in dezelfde kleur. Voor een speelser effect draag je sokken in dezelfde kleur als je stropdas (of pochet als je de das weglaat). Zei er iemand Dandy?


Draag je vaak pakken? Zo combineer je ze met je schoenen.


3. Runner sneakers (met beige of blauw)

Praktische mannen opgelet. De comfortabele runner sneaker mag je dit seizoen niet missen. Helemaal lekker als je ‘m combineert met een andere trend - zoals een beige of blauw kleuraccent op een wit leren model. Perfect onder je favoriete jeans, chino of zelfs een pantalon. Veelzijdiger kan bijna niet.


Meer sneakertrends? Je vindt ze hier.


4. Witte sneaker

Wéér die witte sneakers? Zeker. Vooral superstijlvol wanneer je gaat voor een model in spierwit of juist offwhite. Een kleurrijk accent mag ook. Ga voor een smaller model als je deze schoen netjes wil dragen. Een stoer, grover model staat goed onder je jeans. Zeker wanneer je een relaxtere regular fit draagt.