Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Mode
man met witte broek en donkerblauwe instappers met witte zool

Dé zomerschoen: zo draag je instappers

Tijd voor een stijlvolle upgrade met instappers. Vorige zomer zagen we ze al verschijnen, maar ook dit jaar zijn loafers en espadrilles weer volop in trek. Dankzij de stof en de zool van touw zijn deze schoenen lekker luchtig. Voor zowel casual als chique outfits is er wel een goede instapper te vinden. En hoe je ze dan draagt? Dat vertellen wij je.

zomerse outfitinspiratie voor mannen met blauwe kleuren, witte broek en donkerblauwe instappers

1. De loafer: in stijl op kantoor

Met warmere temperaturen ben je vast geneigd om wat luchtige zomerse kleding aan te trekken. Helaas zijn slippers niet altijd welkom op de werkvloer. Met loafers kan jij stijlvol en fris op kantoor verschijnen. Maak je look af met een luchtig overhemd en nette pantalon.


Weten welke loafer bij welke riem past? Wij delen de ‘altijd goed’ schoenen en riem combinaties.


2. Zomerschoenen: casual en chique

De zomerschoen voor zowel een casual als chique outfit? Dan praat je over instappers. Perfect voor onder je pak of een luchtige chino. De soort instapper pas je wél op je outfit aan. Een chique loafer met een kwastje draag je naar een formele gelegenheid. En de nette zomerse loafer kan je altijd aan!

3. De comfortabele casual instapper

De instapper is een échte klassiekeren ook nog eens enorm comfortabel. Zo ga je gemakkelijk voor een casual look. Lichte jeans en comfortabele loafers zijn namelijk dé combinatie voor de zomer. Ga voor een polo in de kleur van je loafers – of laat de kleur van je schoenen op een andere manier subtiel terugkomen. Succes gegarandeerd op de boulevard.

4. Trend: kleurrijke instappers

Ga je mee met de trend van de kleurrijke ­instappers deze zomer? Als jij durft ga je niet voor standaard tinten, maar voor een fellere bruin of meer gelige tint. Kleurrijke loafers geven jouw look een opvallende stijlvolle twist. Zo maak jij van iedere outfit één groot succes!


Meer kleur in je outfit? Zo combineer je kleuren!