Mode
Haal de lente in huis met een gebloemd overhemd

Haal de lente in huis met een gebloemd overhemd

De eerste warme zonnestralen, nieuwe blaadjes aan de bomen en de klok weer een uur vooruit. Het is duidelijk dat het lente is! Tijd voor een frisse update van je garderobe. Haal de lente naar binnen met een overhemd voorzien van een vrolijke bloemenprint. Dit seizoen is niet alleen het bloemenhemd onmisbaar in je kast, ook ruiten en strepen zijn prints waarmee je de lente- en zomermaanden aankan!

Haal de lente in huis met een gebloemd overhemd

1. Trend: het overhemd met bloemenmotief

Het bloemenmotief is terug alsof het nooit is weggeweest. Ook begrijpelijk! De print is opvallend, feestelijk en zorgt voor een heerlijk voorjaarsgevoel. Daarnaast is katoen ideaal voor het warme weer. Het ademt goed en zorgt ervoor dat je het hoofd koel houdt. Iets te koud? Dan misstaat een mooie effen trui zeker niet op een fleurig overhemd!


Meer stijltips voor wanneer het in de avond afkoelt? Zo draag je een overhemd onder je trui.


2. Zo draag je het bloemen overhemd

Hoe je ervoor zorgt dat je outfit niet te over-de-top word? Onze vuistregel is: houd de rest van je outfit rustig en simpel. Maar regels zijn er natuurlijk om te breken! Combineer een gebloemd overhemd bijvoorbeeld met een chino in een kleur die terugkomt in je print. Of draag je overhemd op een stoere spijkerbroek. De meeste bloemen hemden passen goed bij een donker of ongewassen model jeans.


Hulp nodig bij het kopen van het perfecte overhemd? Wij schreven een minicursus overhemden voor jou!


3. Onze favoriete overhemden met bloemen

Is een bloemenprint wat te heftig voor jou? Dan kan je er ook voor kiezen om een overhemd met bloemen in de kraag te dragen. Ook kan je een print minder heftig maken door een gekleurd overhemd te kiezen met een wat meer subtiele print. Wil je opvallen? Dan is een botanische print met verschillende bloemen en kleuren wat voor jou!


Lees meer stijltips voor overhemden met prints.