Mode
Zo combineer je het overhemd met print

Zo combineer je het overhemd met print

Het (casual) overhemd met print mag nu écht niet meer missen in jouw garderobe. Combineren is alleen éven een dingetje. Hoe draag je een overhemd met stippen, strepen, bloemen óf een andere leuke print nu het leukst?

Zo combineer je het overhemd met print

1. Combineer overhemdprints met: prints!

Je zou het misschien niet verwachten, toch kan het erg stijlvol zijn jouw print overhemd te combineren met andere prints. Let wel op dat je kiest voor fijne, redelijk onopvallende prints. Kies je wel voor een drukke, grote print, dan wordt je outfit snel te onrustig. Veilige optie? Kies bijvoorbeeld een overhemd met stip en combineer deze op een gestreepte korte broek: een perfecte outfit vol met trendy prints!

2. Draag je print met denim

Je draagt je opvallende en stijlvolle overhemd natuurlijk ook met je vertrouwde jeans. Denim maakt je outfit in één klap casual en stoer. Maak je outfit compleet met je witte sneakers en begin met frisse moed aan je dag!

3. Kies voor contrast

Huh, contrasten? Dat is eigenlijk heel simpel. Heb je een wit overhemd met een blauwe stip? Kies dan eens voor een blauwe chino. Heb je een drukke print? Trek dan eens een rustig colbert erover met dezelfde kleur als je print. Laat de kleur dus van je print terugkomen in de rest van je kleding. Kies voor een mooie pantalon of chino en ga voor een chique uitstraling: jij bent stijlvol, verzorgd en modern in één!