Mode
Opvallende schoenen

Opvallende schoenen waarmee je de show steelt

Dit is niet voor angsthazen … kan jij namelijk die opvallende schoenen aan? De gekleurde nette schoen, stijlvolle loafers of juist de casual schoenen met een twist. Ze maken je outfit pas écht af. Want… ook jij draagt die lekkere kleur, print of textuur prima.

Opvallende schoenen

1. Nette geklede schoen die mag opvallen

Om je pak écht een boost te geven ga je voor een opvallende, geklede schoen. Vooral als je pakken neutraler zijn, zonder print. Combineer ze gemakkelijk met nette Floris van bommel, Giorgio of Rehab schoenen. Daar kan dan ook even die lekkere kleur, print of textuur in terugkomen. Want een saaie kantooroutfit? daar doen we niet aan!

2. Loafers voor echte bazen

Lage instappers en trendy loafers geven jouw look een opvallend stijlvolle twist. Ga voor comfortabele en praktische schoenen die letterlijk instapklaar zijn. Zo maak jij van iedere outfit een groot succes! Met een mooie loafer mag je zeker opvallen. Enneh… geen sokken toegestaan.


Waar je loafers pas écht mooi bij draagt? Bij een zomerse, linnen outfit!


3. Casual schoenen met een twist

Met een casual schoen zit je altijd goed! Wil je een keer iets anders? Ga dan voor een opvallende kleur, fijne print of mooie textuur. Voor onder je spijkerbroek, chino of short. Het maakt niet uit wat je draagt, en naar welke gelegenheid, met een opvallende casual schoen kan jij het aan.

4. Opvallende sneakers

Sneakerliefhebbers opgelet! Draag jij het hele jaar door sportieve schoenen? Dan ga je ook zeker een keer voor een wat meer opvallend model. Voeg wat kleur toe aan je outfit en steel de show met onze favorieten.


Domineren sneakers je schoenenkast? Bekijk de sneakertrends van dit moment.


5. Stoer met boots

Boots zijn met name populair in het najaar, maar ook in het voorjaar loop je er stijlvol bij met hippe Chelsea boots. Zorg wel dat de rest van je outfit niet té zomers is. Je boots combineren daar niet zo lekker mee. Ga juist voor een lichtere kleur in de warmere maanden voor onder een nette, katoenen chino. Kies een donkerder exemplaar voor de herfstige boswandeling voor bij je jeans.