Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Mode
Zo draag je een sjaal

Zo draag je een sjaal

Een sjaal niet modieus of zelfs saai? Dacht het niet! Anno nu draag je sjaals prima in casual tot formele, winterse outfits. Combineer ‘m met een col, overshirt en winterjas. Zo kan jij die kou aan! Want de sjaal is ideaal voor de koukleum – of gewoon bij keelpijn. Maar de das kan je outfit ook echt helemaal afmaken. Hoe? Nou zo!

Zo draag je een sjaal

1. Casual met een sjaal en muts

Even lekker naar buiten met de hond of  wat openhaardhout hakken. Met een sjaal vat jij zeker geen kou! Ga voor een comfortabele dikke sjaal dit najaar. Wil jij een echte herfstoutfit? Dan ga je voor je favoriete jeans, fijn T-shirt en stoer overshirt. Dé casual look voor binnen. En met die das, muts en winterjas ook voor buiten!


Ook lekker warm blijven dit najaar? Met deze accessoires kan jij het vriespunt aan!


2. Een sjaal dragen in de auto

Onderweg naar kantoor of even snel wat boodschappen doen? Een jas kan net wat vervelend zitten achter het stuur. Ga daarom voor een warm vest met een dunne sjaal. Ideaal om op te warmen voordat de auto op temperatuur is. Een dunne, gebreide das houd je lichaam warm en zit niet in de weg. Wat ons betreft de uitkomst voor onderweg.

3. Sjaals voor een formele outfit

Op kantoor zal de verwarming vast niet altijd hoog genoeg. Of je warmbloedige collega’s zetten ‘m net te vroeg weer uit. . Neem daarom een heerlijke sjaal mee. Voor een nette look ga je voor een neutrale (niet te dikke)das. Denk aan kleuren als donkerblauw, grijs of zwart. Deze zijn makkelijk te combineren bij een coltrui, overhemd of een colbert. Net, warm en comfortabel. Zo kom jij de dag wel door!


Weet jij echt niet wat je aan moet dit najaar? Bekijk onze herfstoutfits: van boswandeling tot kantoordag!


4. De das voor bij je jas

Ja.. welke das past er nu bij je jas? In het algemeen passen de najaarstinten goed bij elkaar. Zo combineer je bij een groene jas een beige, bruine of donkerblauwe sjaal. Bij een grijze jas kies je voor een andere tint grijs, zwart of beige das. Als je een muts en handschoenen draagt, is het mooi als de kleuren met elkaar overeenkomen. Onze tip: neem je jas mee als je voor een sjaal shopt, zie je direct hoe het staat!


Heb jij nog geen winterjas? Bekijk de jassentrends van dit moment.