Mode
Model met winterjas en muts

Met deze warme accessoires kan jij ijzige kou aan

Brr! Het vriespunt komt steeds dichterbij. Tijd voor winterse warme lagen. Is je winterjas al binnen en dat vest al aan?. Vul jouw garderobe aan met handschoenen, sjaals of mutsen. Want ook al heb je de perfecte winterjas… warme accessoires maken deze winter het verschil.

Model met winterjas en muts

1. Ga voor goede handschoenen, man

Altijd blauwe vingers na een wandeling of fietstocht? Zeg maar dag tegen je gevoelloze, koude handen. Handschoenen zijn namelijk de oplossing. Maar waar had je dat ene complete paar ook alweer liggen? Tijd voor een nieuwe set. Ga voor stof, leer of een combinatie. En dit zijn onze favorieten.

2. Stijlvol met een sjaal

De absolute musthave naast de winterjas, is natuurlijk een sjaal. Door jouw favorieten jas te combineren met een sjaal kan je ‘m zelfs aan in de koudste winterdagen. Gaan de temperaturen onder nul? Dan draag je de sjaal gewoon nét wat hoger dan normaal. Zo blijven je oren en neus ook lekker warm. 😉


De sjaal op een andere manier combineren? Zo draag je ‘m.


3. Voor in de ochtend: een warme muts

Het gevoel dat de ijskoude wind snijdt? Een warme muts kan het al een stuk comfortabeler maken. En op deze manier houd je ook nog eens warmte vast, die normaal verloren zou gaan via je hoofd. Tuurlijk is een muts functioneel, maar hij maakt je outfit ook nog eens helemaal af. Je hebt ze namelijk in verschillende kleuren en patronen.