Mode

De beste zwemshorts voor een actieve zomervakantie

Liever een sportieve vakantie dan de hele dag op een ligbedje? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben namelijk de beste zwembroeken voor een actieve zomervakantie. En dat zeggen we echt niet zomaar. Van sneldrogend tot lekker veel stretch. En meteen ook een sportieve outfit erbij! Zo kan jij wel een stuk wandelen, quad rijden of kanoën.

1. Sneldrogende zwembroeken

Niemand houdt van een natte, schurende zwembroek. Ja, bij ons lopen de rillingen ook direct over onze ruggen. Om dit te voorkomen ga je voor een sneldrogende zwemshort. De stoffen polyester en polyamide zijn beiden stevig en waterafstotende. Deze drogen dus ook snel op na een frisse duik. Zo kan jij in één keer door naar de volgende activiteit!


Onze tip: neem twee zwembroeken mee. Zo wissel je af en voorkom je een (nog) natte short!


2. Zwemkleding voor een actie vakantie

Een actieve vakantie vraagt om comfortabel zittende kleding met stretch. Zo ook voor je zwemshort! In die hitte is het namelijk fijn om tussendoor even snel een duik te kunnen nemen of uit te waaien op de fiets. Je zwembroek combineer je gemakkelijk met een comfortabel T-shirt en stevige sneakers. Zo kan jij wel een stuk wandelen en zélfs bergbeklimmen (wel onder begeleiding graag).


Jouw nieuwe aanwinst nog niet gevonden? Bekijk de zwembroekentrends.


3. Sportief genieten met deze zwemshorts

Zoek jij een zwembroek waarmee je zowel activiteiten kan doen als relaxen op je handdoek? Dan ga je voor een comfortabel model. En natuurlijk ook een stijlvolle! Met deze zwemshorts kan jij je zeker vertonen op de boulevard. Om vervolgens een heerlijke duik te nemen in de zee. Fijne vakantie!