Mode
Zo draag jij een trendy sportieve outfit

Zo draag jij een trendy sportieve outfit

Is sportieve comfortabele kleding helemaal voor jou weggelegd? Dan is de varsity trend wat jij zoekt! Combineer sport met vrije tijd en je krijgt mode met comfort. De mix tussen sportieve elementen en casual kleding. Zoals een stoere joggingbroek, sweater of hoodie. Die stijlvolle items zijn onmisbaar binnen de sportieve varsity trend én in je garderobe.

Zo draag jij een trendy sportieve outfit

1. Ultiem relaxed met een joggingpak

Bankhangen doe je natúúrlijk in een joggingpak. Onze joggingpakken zijn niet alleen ideaal voor thuis, maar ook voor buiten de deur! Combineer je sweater en joggingbroek met een gewatteerde jas of bodywarmer voor dé perfecte casual outfit. Zo ben je tenminste ook comfortabel als je (helaas) de bank moet verlaten.


Draag jij het liefst elke dag een hoodie? Zo combineer je ’m stijlvol.


2. Stoer en stijlvol met een jack

Een jack is ideaal als het nog net te warm is voor een winterjas, maar te koud om zonder jas de deur uit te gaan! Ga voor een klassiek bomber-model of een stijlvol gewatteerde jas. Combineer ‘m met een stoere jeans, warme sweater en witte sneakers. Zo kom jij in 1x goed voor de dag!


Jouw nieuwe jas nog niet gevonden? Ontdek de jassentrends van dit moment!


3. Sportieve details in je outfit

Met een lekkere 80’s throwback kan je niet fout gaan. Hier werd de sportieve varsity trend echt populair. Ga voor een hoodie met een wat losser model jeans. Maak de trendy outfit af met stoere sneakers én een gewatteerde jas. Met die sportieve details kan jij het aan!