Weekenddeal: 20% extra korting op SALE items! De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Mode
Zo draag je beige

Dé trendkleur van dit moment

Zo draag je beige

Hou jij van tijdloos en chic? Dan is de trendkleur van dit moment helemaal jouw ding! Beige is op dit moment niet weg te denken uit het straatbeeld. Benieuwd hoe je jouw beige items combineert? Wij zetten onze tips voor je op een rij.

Zo draag je beige

1. Altijd goed: beige polo's

De beige polo is een veelzijdig kledingstuk dat niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel en geschikt voor verschillende gelegenheden. Draag hem met een lichte jeans voor een casual outfit. Voor een formele look kan je hem combineren met een mooie chino of pantalon. Zo ben je in 1 x klaar!


Op zoek naar de nieuwste polo trends? Hebben we voor je!


2. Klassiek beige colbert combineren

Steel jij graag de show? Zorg er dan voor dat je een beige colbert in jouw kast hebt hangen. Combineer een beige colbert met een licht overhemd en een donkere jeans voor een stijlvolle look. Het beige colbert is een tijdloze klassieker die niet mag ontbreken in je kledingkast. Of je nu naar kantoor gaat, een bruiloft op de planning hebt of een casual dag hebt, het beige colbert is altijd een goed keuze.

3. Beige chino's: comfortabel en stijlvol

Een beige chino is een must-have voor elke man. Beige gaat goed samen met andere neutrale kleuren. Denk aan bruin, wit en lichtgrijs. Een beige chino met een wit T-shirt en een grijze trui is een tijdloze combinatie. Creëer contrast door je beige chino te combineren met donkere kleuren zoals donkerblauw of zwart.

3. Volledig beige outfit

Het is super stijlvol om verschillende tinten beige in één outfit te dragen. Het is ook een kleur die iedereen goed staat - lekker praktisch dus. Ga voor een toffe polo en chino of maak je outfit af met een beige colbert. Met monochroom beige kan het allemaal.


De monochrome trend in 1x goed doen? Helpen we je bij.