Mode
date

Date outfits: hiermee maak je indruk

Eindelijk de moed verzameld om te gaan daten? Dan is het tijd om indruk te maken. Dus gaan we voor een activiteit waarin jullie elkaar lekker kunnen leren kennen – en een outfit waarin jouw persoonlijke stijl naar voren komt. Die tweede date is zeker weten gegarandeerd.

date

1. Casual look voor een wandel-date

Echt de tijd nemen om elkaar goed te leren kennen? Dan is een stukje lopen altijd goed. Bij een wandeling ga je voor een comfortabele casual outfit. Draag dan een spijkerbroek met stretch. Zo weet je zeker dat je niet overkomt als een stijve hark. Maak de outfit af met een casual polo en sneakers.

2. Filmdate vanuit huis

Zin in een relaxte date? Ga samen koken en een film kijken. Of maak in de keuken een lekkere film-snack, zoals nacho's. Laat je niks aanbakken? Dan is alleen je outfit nog van belang. Ga voor een comfortabele jeans en een T-shirt. Daarmee maak je indruk en is die tweede date een feit.


Nog meer indruk maken op je date? Deze accessoires maken je look compleet.


3. Chique voor een romantisch diner

Waarmee je het echt niet fout kan doen voor een date? Een romantisch diner in je favoriete restaurant. Let op de date-etiquette zoals deuren openhouden en stoelen aanschuiven. Dat hart is dan zó veroverd, mocht dat al niet het geval zijn met je nette pantalon en overhemd.

4. Op pad in een klassieke outfit

Liever een actievere date? Dan is samen op pad gaan perfect. Je kan een drankje doen in een stad die jullie nog niet kennen. Of elkaar verrassen met een boottocht. Ga bij deze date voor een klassieke outfit. Combineer een wit overhemd met een jeans of chino. Maak de outfit af met witte sneakers en zo kan jij de date aan!