Mode
Van bankdag tot trendy: zo combineer je de joggingbroek

Van bankdag tot trendy:

zo combineer je de joggingbroek

Jouw favoriete kledingstuk van de afgelopen jaren was vast met stipt de joggingbroek. Dit casual item is ideaal voor een avondje bankhangen, maar tegenwoordig draag je ‘m ook gerust met je favoriete overshirt in een trendy look. Klinkt het te goed om waar te zijn? Wij vertellen jouw beste joggingbroek-combinaties voor (bijna) elke gelegenheid!

Van bankdag tot trendy: zo combineer je de joggingbroek

1. Een comfy vriendenavond

Of je nou thuis zit of bij vrienden je wil je graag comfortabel voelen. Hier is de joggingbroek ideaal voor. Combineer hem met je hoodie voor een comfy outfit. Een stijlvolle joggingbroek is perfect voor een vriendenavond. Met een bijpassende Donkervoort hoodie gemaakt van 100% katoen ga je voor de ultieme thuislook. Is blauw op blauw niet écht je ding? Dan is een effen zwarte variant een goed alternatief.


Is je hoodie een goede tweede in je favorietenlijst? Lees dan onze tips voor stijlvolle outfits met een hoodie!


2. Lekkere thuiswerkdag

Een online vergadering vanaf de keukentafel of thuiskantoor? Niemand die je joggingbroek ziet, maar je wilt toch ook wel een beetje stijlvol overkomen. Hier hebben wij de perfecte thuiswerk-joggingbroek voor. Deze zwarte joggingbroek met de look van een pantalon is de beste optie om het beste uit je thuiswerkdag te halen. Hiermee krijg je het comfort van een joggingbroek, maar oogt netjes.


Kan het voor jou niet warm genoeg zijn? Zo combineer je de wollen trui stijlvol!


3. Netjes de deur uit

Ga jij het liefst zo comfortabel mogelijk naar kantoor? Hier hebben wij de oplossing voor! Deze joggingbroek heeft jogger details en is super stijlvol! Combineer de pantalon met een stijlvolle polo of warme coltrui.

4. Het pak met stretch

Het beste wat je kan overkomen is een pak dragen wat voelt als een joggingspak. Heb jij even geluk! Er bestaan namelijk voldoende pakken met stretch die bijna net zo comfortabel zijn. Deze zijn mix-en-match waardoor jij je nette outfit helemaal zelf samenstelt.