Mode
Trend polo's die jouw look een oppepper geven

Geef je look een oppepper

Trend polo's

Vroeger het exclusieve uniform van sportmannen, maar tegenwoordig een must-have voor elke man. De polo is dé keuze voor heren die stijl en comfort graag samenbrengen. Ga jij dit seizoen voor een tijdloze uni polo, een gedurfde print of misschien wel een polo met lange mouwen? Ontdek onze favorieten.

Trend polo's die jouw look een oppepper geven

1. Polo’s in pastelkleuren

Dit seizoen is het moment om je garderobe kleur te geven. En dan vooral met een subtiele touch. Combineer ingetogen pastelkleuren met dé trendkleur van het moment: beige. Een polo in een  zachte kleur geeft je outfit een frisse uitstraling. Lekker voor de lente dus. Draag deze polo's met een chino in een neutrale kleur voor een klassieke en toch eigentijdse look.

2. Polo met print

Poloshirts met prints zijn een speelse toevoeging aan je garderobe. Ze voegen flair toe aan je look en brengen een vleugje persoonlijkheid. Van subtiele strepen tot gedurfde patronen, deze poloshirts zijn perfect voor wie écht durft op te vallen. Kan jij ’t aan?


De polo combineren? Zo doe je dat!


3. Polo’s met doorknoop

Naast de klassieke polo met dubbele of driedubbele knoopsluiting zie je nu ook vaak polo's die volledig doorgeknoopt zijn. Hierdoor krijgt de polo de allure van een vest, maar blijft het een tikje formeler. Daar kun je alle kanten mee op! Combineer deze polo's met een slim-fit jeans voor een stijlvolle uitstraling, maar dan moeiteloos.

4. Polo met V-hals

Van alle knopen tot helemaal geen. Tegenwoordig is het poloshirt niet meer standaard uitgerust met  die knopen. De V-hals zie je namelijk ook steeds vaker. De strakke uitstraling van deze polo zorgt voor een luxe look. Ga voor lichte kleuren, zoals lichtblauw en beige voor stijl in een handomdraai.

5. Polo’s met rits

Een stoere toevoeging aan je garderobe is de polo met een ritssluiting. Het geeft een nette uitstraling, maar behoudt toch een sportief tintje. Daarbij is een ritssluiting natuurlijk ook lekker praktisch – en sneller te sluiten dan die kleine knoopjes. Combineer deze polo's met een stoere jeans en sneakers.