Mode

Opvallende Colberts:

jasjes voor kantoorhelden

Jouw look knapt pas écht op van een 'statement piece'. Een opvallend item dat jouw outfit in 1x van saai naar een stijlvol niveau tilt. Denk hierbij aan een jasje met kleurrijke print, luxe knopen, opvallende zakken of juist een gaaf double breasted colbert. Geen idee waar te beginnen? Dit zijn onze favorieten – en de outfits die wij erbij dragen.

1. Opvallende kleur en structuur in je colbert

Loop jij warm voor een opvallende kleur of structuur? Dutch Dandies biedt beiden. Met een ruime collectie aan colberts voor zowel casual als business. Combineer met een lichte jeans of chino en wit overhemd, dan maak jij een statement. Stijlvolle boots maken jouw look helemaal af.


Pas écht indruk maken? Ga voor een colbert op maat.


2. Donkerblauw colbert saai? Niet met een streep!

Prints maken jouw outfit al snel één mooi geheel. Zo kán donkerblauw veilig en saai zijn, maar niet met een print. En de streep is lang niet meer zo zakelijk als vroeger. Draag een pantalon in de kleur van je colbert. Grijze coltrui eronder en jij bent klaar voor (bijna) alles. Een mooie, witte sneaker maakt je outfit weer wat meer casual. Wel zo lekker.

3. Semi-casual, stoer en opvallend

In dit rijtje nog meer Dutch Dandies. Ze zijn nu eenmaal gewoon goed in opvallende colberts. De colberts zijn niet alleen opvallend, maar ook stoer. Ga je helemaal voor deze stoere feel? Dan draag je deze outfit helemaal in het zwart.


Meer colbert combinaties? Zo draag je jouw jasje met jeans.


4. Een ruiten colbert is altijd goed

Voor wie print spannend vindt, zijn ruiten altijd een goed idee. Waarom? Een ruit laat zich gemakkelijk combineren. Draag een overhemd, T-shirt of coltrui in de kleur van je ruit – of een kleur die hierbij lekker afsteekt. Jeans en sneakers eronder en jouw look is compleet. Kán bijna niet misgaan.