Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Mode

Zo kleed jij je op je paasbest

Snak jij naar goed eten en warme zon? Goed nieuws! Pasen is namelijk de uitgelezen kans om een beetje uit te pakken. Ga jij voor eens stijlvol colbert, comfortabel overhemd, warm vest of toch het semi nette poloshirt? Met deze outfits ben jij op je paasbest gekleed!

1. Een stijlvol colbert voor de paasbrunch

Of je uitpakt met een colbert, is helemaal aan jou. Maar een net jasje maakt je look tóch compleet. Combineer je colbert met een fijne pantalon en luchtig overhemd. Ga jij voor kleurrijke (paas)prints of juist frisse tinten? Leef je uit, het is tenslotte voorjaar!


Op zoek naar het perfecte jasje voor in jouw kast? Hier let je op bij het kopen van een colbert.


2. Casual paaslook met een trui over je overhemd

Niks stijve brunches of toekijken hoe de kinderen de verstopte paaseieren niet kunnen vinden. Draag een warme trui over je knitted overhemd. De rek in deze overhemden zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid. Kan je ook helpen om het laatste paasei uit de plantenbak te vissen. Combineer je look met een jeans voor een casual outfit met een nette twist.

3. Een schipperstrui voor de koude paasdagen

Een mooie, warme schipperstrui kan een heel stijlvolle basis voor je casual outfit zijn. Op echt koude dagen kan je deze trui prima dragen onder je colbert of over je overhemd. Combineer je schipperstrui met een comfortabele chino of je favoriete jeans. Nette loafers eronder en je bent klaar voor de paasdagen!

4. Trendy met een polo op tweede paasdag

Staat er een paasbrunch, festival of familiebezoek in je agenda? Wat je ook gaat doen met Pasen, met een polo zit je écht altijd goed. Ga wel voor kleur – om in de paasstemming te blijven. Combineer ‘m met je favoriete jeans en trendy sneakers voor een stoere look. En is ’t nog wat fris? Dan kan er een mooi overshirt of stoer jack overheen.

5. Op je paasbest met accessoires

Een feestdag is het ideale moment om uit te pakken met je accessoires. Ga voor een das met een vrolijke (bloemen)print of een pochet in de kleur van je overhemd. Ook bretels kunnen van jouw outfit een bijzonder geheel maken. Kies voor bretels in de kleur van je jasje of een toffe contrasterende kleur.


Nog een outfit nodig? Wij zijn op Tweede Paasdag open – en sommige winkels zelfs op Eerste Paasdag ook.