Weekenddeal: 20% extra korting op SALE items! De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Mode
klassieke looks met een knipoog voor heren

Outfitinspiratie:

draag de klassieke stijl met een knipoog

Prachtige pantalons, kwalitatieve basics en een net jasje. Een klassieke look staat verzorgd, maar eerlijk… soms ook een beetje saai. Dus gaan we voor klassiek met een twist. Statement pieces en opvallende details? Zo draag je ze.

Inspiratie voor klassieke outfit heren

1. Ultieme klassieker: samengesteld pak

Tuurlijk is een pak netjes en makkelijk te combineren. Het jasje en de broek hoef je tenslotte al niet meer uit te zoeken. Wil je tóch een twist in je look? Dan stel je zelf je pak samen. Colbert met print, veelzijdige chino en een stijlvolle loafer. Combineer de kleuren uit de print van je jasje. Kan niet misgaan die look.


Overhemden liefhebber? Deze zijn allesbehalve doorsnee.


2. Basics met opvallende accessoires

Toch een keer dat veilige donkerblauwe pak opleuken? Draag opvallende accessoires! Ga een keer voor een loafer in plaats van je nette veterschoenen. Of steek een opvallend pochet in je borstzak. Niet netjes gevouwen natuurlijk, maar lekker nonchalant. Wil je echt uitpakken? Dan ga je voor een zomerse sjaal.

3. Eens iets anders dan het overhemd

Een casual twist aan je klassieke outfit geef je met een polo of net T-shirt. Draag nu geen basics. Maar ga voor een mooie, dikke kwaliteit katoen in een mooie trendkleur. Draag verschillende kleurtonen en een nette, lichtgekleurde pantalon. Dat staat fris, trendy en is ook prima te combineren met een andere kleurcombinatie.

4. Klassieke schoenen met een twist

De look maak je (bijna) altijd af met je schoenen. Ruil je klassieke veterschoen dus eens in voor een loafer, gespschoen of een variant met print. Is de blote enkel niet aan jou besteed? Dan ga je voor een hogere instapper van luxe suède.