Mode
Blog welke kledingstijl past bij jou?

Welke kledingstijl past bij jou?

Van klassiek, trendy tot gekleed. De benamingen vliegen je al snel om de oren. Vaak weten we echter niet precies wat ze inhouden. Stijlen kunnen van dag tot dag verschillen. Hoe zou jij jouw stijl omschrijven? En welke kledingstukken passen daar het beste bij? Wij helpen je graag op weg met het vinden van jouw unieke stijl.

Blog welke kledingstijl past bij jou?

1. Trendy kledingstijl

Ben jij op de hoogte van de nieuwste trends? Met kleding kan je ervoor zorgen dat je meer opvalt of zelfverzekerd overkomt. Je kleed je stijlvol of zoekt juist het stoere randje op. Denk aan trendy polo's met v-hals, linnen overhemden, stretch colberts en stoere chino's.

2. De stijl die altijd kan: casual

Combineer jij het liefst met wat meer geklede items en ben je wat minder trendgevoelig? Dan past de casual kledingstijl echt bij jou. Denk aan casual overhemden, nette spijkerbroeken en fijne truien in rustige effen kleuren zoals zwart, grijs of blauw.

3. Klassieke kledingstijl

Draag je voornamelijk blauwe overhemden met daarover een colbert of trui? Dan ben jij de klassiek geklede man. De vuistregel voor een stijlvolle man is het investeren in tijdloze kwalitatieve items. Bijvoorbeeld een ronde hals trui, klassieke chino en een colbert met print.

Meer combinaties met chino’s? Wij vertellen je onze favorieten.

4. De business geklede man

Kan je je geen outfit voorstellen zonder colbert? Hou je van effen overhemden, nette pantalons en stijlvolle manteljassen? Dan ben jij een echte business-man! Een subtiel patroontje zoals een streepje op je overhemd kan, als het maar bij je pak en stropdas past. Zo ben je altijd in één keer klaar voor elke formele gelegenheid.