Mode
Model met grijze jas

Heren; zo combineer je de grijze of zwarte broek!

Wij durven te wedden dat er een grijze of zwarte broek in je kast ligt. Weet je niet hoe je ‘m het beste draagt? Aan je benen natuurlijk! Maar zonder gekheid, wij maken het je graag gemakkelijker met outfittips en inspiratie. Zo combineer je die grijze chino, donkere jeans of zakelijk zwarte pantalon.

Model met grijze broek

1. Stoere, grijze denim look

Ga voor een grijze jeans met hoodie (of overshirt) voor een ‘gewoon’ goede casual outfit. Combineer met een wit T-shirt, zodat het witte randje onder je hoodie uitkomt. Het gaat immers om dit soort stoere details. 👌 Krijg je het te warm met een trui? Door het dragen van lagen heb je voldoende opties om je altijd lekker te voelen in je outfit. Enneh… met een lichte denim duik je ook zó het voorjaar in!


Ben jij vaak te warm –  of koud – gekleed? Zo draag je lagen als een baas!


2. Zo stijl je de grijze chino

Draag je het liefst een comfortabele, maar verzorgde outfit? Ga voor een grijze chino met warme coltrui! Combineer hem met een basic coltrui voor een stijlvolle look. Maak het af met sneakers en een stoer denim jack. Wat netter? Ga dan voor een opvallend overhemd en een net colbert. Zo kan jij de dag aan!

3. Zelfverzekerd in zwarte jeans

De meest gedragen broek is vast en zeker de zwarte jeans. Gemakkelijk te combineren waardoor je er altijd stijlvol bijloopt. De Vanguard V850 heeft een stoere uitstraling. Combineer ‘m met een lichte trui en stoere sneakers voor een zelfverzekerde look. Maak af met een stoer jack.

4. De zakelijke zwarte pantalon

Zakelijk én om door ’n ringetje te halen? Dan is de zwarte pantalon vast jouw favoriet! Deze is netjes en gemakkelijk te dragen voor een stijlvolle outfit. Ga voor gemak en kies een strijkvrij overhemd met een aangesloten pasvorm. Maak je look af met een opvallend colbert in ruitprint. Nu kan jij de (kantoor)dag wel aan!