Mode
Colbert combinaties

Colbert combinaties:

van casual tot business

Jouw colbert vaker aan dan alleen naar een sollicitatie of bruiloft? Da’s zonde, want met de colbert is nog veel meer mogelijk. Zo draag je ‘m iedere dag met stijl.

Colbert combinaties

1. Beetje chique: opvallend grijs colbert wanneer je uit eten gaat

Er is niks praktischer dan met enigszins comfortabele kleding wanneer je uit eten gaat. Niks lekkerder dan een beetje ruimte wanneer je tóch voor dat toetje gaat. Ga daarom voor een outfit met stretch, van het jasje tot de jeans. Door een grijs colbert te combineren met een basic T-shirt en een denim zorg jij voor een casual, maar geklede uitstraling. Met als finishing touch een paar kwaliteits-sneakers kan jij het etentje met je (schoon)ouders aan.

2. Een avondje uit kan prima in een colbert

Door een trui te combineren met een colbert zorg je voor een frisse uitstraling. Je ziet er netjes uit, maar ook zeker niet té chique. Perfect voor een avond uit met je vrienden óf zelfs die date met je nieuwe vlam. Met een mooie jeans en trendy loafer spring jij er die avond uit.


Op welke andere manieren jij een coltrui draagt? Deze winter combineer je de col zo.


3. Coachen in een colbert

Sta jij ook elke zaterdagochtend veel te vroeg het voetbalteam van jouw kleine te coachen? Dan is een rekbaar colbert écht iets voor jou. Let dus op de stof. Neem bijvoorbeeld een colbert van polyester. Door deze te combineren met een wit T-shirt en sneakers sta jij sterk in je schoenen op het voetbalveld. Enneh… niet met het jasje gooien als de wedstrijd niet meezit he? 😉

4. Naar een sollicitatiegesprek in mix & match

Er is bijna geen beter moment om een pak te dragen dan naar een sollicitatiegesprek. De eerste indruk is namelijk allesbepalend. Kies voor een compleet kostuum of voor een slim mix & match pak. Neem dezelfde kleuren voor een chique uitstraling. Zo ga jij voor die droombaan.


Extra lange mouwen nodig? Een mix & match pak is verkrijgbaar in lengtematen.
Wil jij dus extra lange mouwen in je colbert? Dan ga je voor maat 94 tot en met 126. Merken zoals Dutch Dandies, Pierre Cardin en Recall bieden deze lengtemaat.