Mode
Zo draag je de bodywarmer wél goed

Zo draag je de bodywarmer wél goed

Is de bodywarmer nou trendy of juist vooral handig? Wij zeggen beide! Het houdt je namelijk warm én je komt ook nog eens stijlvol voor de dag. Niet zeker hoe jij ‘m aan kan? Met deze combinaties draag je de bodywarmer écht goed.

Zo draag je de bodywarmer wél goed

1. Bodywarmer combineren over trui of shirt

Is jouw eerste gedachte ook om je bodywarmer over een sweater of T-shirt te dragen? Dan  zit je niet verkeerd! Dit is beide stijlvol en ook nog eens comfortabel. Wil je echt meegaan met de trend? Zorg dan dat je de bodywarmer combineert met een kleur die lekker afsteekt met je trui en T-shirt. Dan is je look pas écht af!


Meer seizoens-musthaves? Van deze items knapt iedere kast op.


2. De bodywarmer als extra laag

De bodywarmer is zo’n trend die je zowel binnen als buiten draagt. Je draagt ‘m namelijk formeel met een overhemd en schipperstrui (liefst in dezelfde kleur als je bodywarmer). Voor een casual look combineer je ‘m met een coltrui en jeans. Is de verwarming helemaal dichtgedraaid ? Dan kan je er met deze outfit gewoon tegenaan!


Vaker een poloshirt aan? Zo draag je 'm.


3. Sportief én stijlvol: dunne bodywarmer

Wat dacht je van een dunner model bodywarmer? Ideaal voor de lente en zomer. En met neutrale kleuren zoals ecru, crème of beige kom je zeker goed voor de dag. Combineer ‘m met een polo of T-shirt voor een sportieve look. Toch wat stijlvoller? Dan pak je gewoon als extra laag een overshirt of vest. Dat noemen we pas handig lagen dragen!