Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Mode
musthaves voor jouw kast

Geen inspiratie?

Dit zijn musthaves waar jouw kast van opknapt!

Je favoriete outfit altijd in de was en geen idee meer wat je aan moet? Dan ben je toe aan iets nieuws. Maar tegelijkertijd heb je vaak ook geen idee waarvan je garderobe opknapt. Geen zorgen! Wij delen onze favorieten voor dit moment. En vooruit… dan ook direct outfits die passen bij de musthaves. Ben je voorlopig weer even in 1x klaar.

musthaves voor jouw kast

1. Slimme, warme laag met een stoer overshirt 

Een goede print of juist een stoer jack kan jouw basic outfit heel gemakkelijk een stijlvolle twist geven. Draag jij het liefst je favoriete T-shirt en jeans? Dan is het overshirt je beste vriend. Een goed paar sneakers eronder en jouw look is af. Welk musthave overshirt belandt in jouw kast? Stoer basic of toch de kleurrijke print? 

2. Ga voor print in je favoriete items 

Tuurlijk kan je jou uittekenen in een overhemd en nette jeans. Maar wil je even wat anders, zonder meteen met twee voeten buiten je comfortzone te gaan? Dan shop je heel gemakkelijk jouw favoriet met een subtiele print. Denk aan een stijlvol overhemd met een streep of chino met een mooie ruit. Let wel even op, prints met elkaar combineren is misschien wel wat veel. Dus hou de rest van je outfit rustig 😉 

3. Opvallend schoeisel om je look mee op te peppen 

Je outfit prima, maar je schoen juist wat flets? Met een goede, nieuwe sneaker of een mooie boot geef je jouw outfit een boost. Ga voor je favoriete jeans en colbert, die schoenen doen de rest. Kies bijvoorbeeld voor een sneaker met een vleugje suède voor een luxe uitstraling.

4. Ga voor kleur in je kast 

Voelt je garderobe wat basic wat kleuren betreft? Grijs, blauw, zwart en wit zijn prima te combineren met wat meer uitgesproken kleur. Ga voor een fijne, lichte polo, sweater - of je favoriete hoodie voor wanneer het toch nog wat koud is. Draag er een toffe chino en sneakers bij. Door de kleuren is jouw look in één klap een stuk opvallender. 


Eerste hulp bij kleuren combineren? Zo draag je kleuren als een baas. 


5. (Bijna) altijd goed: een fijne jas of jack 

De tussenjas heb je het meest nodig in een jaar. Namelijk in de lente én de herfst. Gelukkig zorgt een goed jack ook voor een complete look. Zo kan een suède jas of een nette manteljas je outfit nóg netter of stijlvoller maken. Wel jammer dat je ‘m binnen dan weer uit moet 😉